KARVEN

Karven is een Nederlands designlabel met een ruime collectie aan verlichting. Zij verzamelen ideeën, ervaringen, ontwerpen en ontwerpers van over de hele wereld, met als resultaat: deze brute industriële lampen die jouw woning volledig afmaken. De Roest-collectie by VanJoost is door zijn eenvoud enorm stijlvol, waarin het ontwerp- & roestproces fenomenaal is. Deze lampen komen voort uit de natuurlijke reactie die plaatsvindt tussen staal, zuurstof, water en tijd.

Roest Vertical-ambient-21

Karven industriële lampen

RO-04 Roest vertical 30 zinc

KARVEN €265 Shop nu
industriële lampen

RO-02 Roest vertical 30

KARVEN €245 Shop nu

Dé industriële toevoeging aan jouw woning

Verlichting kan je zorgvuldig samengestelde interieur maken of breken. Het mooiste interieur kan ’s avonds in één klap veel te licht zijn als je er een ouderwetse spaarlamp boven laat schijnen. Daarnaast wil je jouw persoonlijke, unieke touch geven aan het interieur en deze industriële lampen kunnen je daarbij helpen. Het is zonder twijfel dé manier om jouw mannenwoning naar een hoger niveau te tillen.

Karven

Karven industriële lampen

RO-05 Roest horizontal 75

KARVEN €950 Shop nu
industriële lampen

RO-06 Roest horizontal 150

KARVEN €1350 Shop nu

Het ultieme loftgevoel

Wonen in een loft spreekt bij velen tot de verbeelding en doet verlangen naar het leven in een grote stad als New York, Berlijn of Londen. Maar we wonen in Nederland en in steden zoals Amsterdam blijft het vooralsnog bij dromen. Maar met deze industriële lampen kom je al een heel eind. Omdat de lampen in verschillende maten te verkrijgen zijn, wordt het mogelijk gemaakt om verschillende effecten te creëren in jouw woning.

Roest Vertical-ambient-12

industriële lampen

RO-08 Roest vertical 15 Zinc

KARVEN €215 Shop nu
industriële lampen

RO-01 Roest vertical 15

KARVEN €195 Shop nu

Al met al tillen de lampen van de Roest-collectie by VanJoost jouw woning naar een hoger industriëel level.