Hoewel we op deze vraag niet eens antwoord gaan geven, begrijpen we de grootste drempel: in welke coin kun je het beste investeren? Verschillende ICO’s schieten namelijk als paddestoelen de lucht in. En door oplichtschandalen, neppe Linkedin pagina’s en geld dat verdwijnt, begrijpen we dat jij door de bomen het bos niet meer ziet. De oprichters van ICO Headstart, willen hier verandering in brengen. Zij lanceren hun platform waarop inzichtelijk wordt welke ICO’s veilig, vertrouwd en mogelijk rendabel zullen zijn. En aanstaande vrijdag start het jonge fin-techbedrijf hun eerste investeringsronde.

ICO Headstart

Waar menig startende crypto-belegger veel tijd en energie steekt in het lezen en kijken van verschillende white papers en promotiefilmpjes, wil ICO Headstart dit werk uit handen nemen. Middels een grondige screeningprocedure, keurmerken en een scorekaart moet inzichtelijk worden welke ICO’s veilig zijn om in te stappen.

ICO Headstart

Daarnaast wil het bedrijf de zogenoemde ‘community’ een essentieel onderdeel van het platform maken. Naast de screenings zal de goedkeuring van de verschillende ICO’s in handen komen te liggen bij de communityleden. Deze leden krijgen stemrecht, kunnen een ICO beoordelen en kunnen zo bepalen of een ICO gefinancierd wordt met ICO Headstart’s eigen coin: de MOAT.

Hoewel ICO Headstart opgericht is door 3 jonge ondernemers staat Dirk Scheringa, geen onbekende in de financiële wereld, aan het roer van de onderneming. In dit onlangs verschenen promotiefilmpje verklaart Scheringa met een vleugje zelfspot de oorlog aan de tradionele banken.

Vanaf vrijdag 8 december start de eerste investeringsronde van ICO Headstart en kun jij deel uit gaan maken van de community. De Pre-ICO start om 12:00 en als investeerder ontvang je tijdens de eerste twee dagen een bonus van 100% op je investering.