Het penthouse van Victoria Jane Verstappen is verkocht

Het duurde niet lang voordat het Funda pareltje van Victoria Jane Verstappen van de huizenmarkt verdween. Het luxe penthouse waarmee Victoria een aantal jaar geleden werd verrast door haar grote broer en Formule 1-coureur Max Verstappen werd binnen no-time door de huizenjagers opgemerkt..Bekendeburen liet weten dat Victoria Jane Verstappen de Amsterdamse woning binnen twee weken wist te verkopen aan de enthousiaste nieuwe eigenaar.

Het huis van het zusje van Max Verstappen is met dikke winst verkocht
Foto via Engel en Völkers / Funda

En dat de woning binnen twee weken verkocht werd, dat verbaast ons helemaal niets. Het luxe penthouse beschikt over een woonoppervlakte van 376 vierkante meter met een adembenemend uitzicht op de 27e verdieping van de Symphony toren in Amsterdam. Naast de nodige ruimte is de gehele woning voorzien van prachtige lichtinval, een luxe keuken met kookeiland, een fitnessruimte, een gigantische inloop garderobe en een dubbele garagebox in de privé parkeerkelder.

penthouse Victoria Jane verstappen
Foto via Engel en Völkers / Funda

Verder is het luxe penthouse van Victoria Jane Verstappen op steenworp afstand van de binnenstad en gemakkelijk te bereizen. Dat de nieuwe eigenaar tijdens zijn verblijf in zijn of haar nieuwe stulpje er warmpjes bij zal gaan zitten, daar kun je zonder enige twijfel vanuit gaan.

Het zusje van Max Verstappen verkocht haar woning met dikke winst

Het luxe penthouse werd destijds gekocht voor 3,3 miljoen euro, waar Max een hypotheek van 3,5 miljoen euro op verstrekte. De vraagprijs voor de luxe woning kwam al bij al uit op zo’n 3,95 miljoen euro. Voor de koper van het stulpje leek dit geen probleem te zijn. Max wist dus het bedrag van 3,5 miljoen euro weer terug te krijgen, waarmee zijn zusje haar penthouse verlaat met een half miljoen aan winst in het spaarvarken.

Ben jij benieuwd naar wat de nieuwe eigenaar van het stulpje zich binnenkort allemaal van mag laten voorzien? Bekijk dan de afbeeldingen hieronder.

penthouse Victoria jane verstappen
Foto via Engel en Völkers / Funda
penthouse Victoria Jane verstappen
Foto via Engel en Völkers / Funda