Flexwerken

Tegenwoordig kent het gros van ondernemend Nederland geen vaste werkplek. Koffiezaken, flexwerkplekken en hotellobby’s zijn dé plek bij uitstek waar plannen worden gesmeed, uitgevoerd en geëvalueerd. Echter, wanneer je in een klein volgepropt tentje gaat zitten, kan dat ten koste gaan van je productiviteit. Je vecht om een plek vlakbij een stopcontact, hebt last van een overbelast WiFi netwerk en dergelijke.

House of Watt MAN MAN

Wij van MAN MAN bezochten House of Watt. Een plek waar ondernemers, creatievelingen, food-liefhebbers en zelfs studenten samenkomen. Gevestigd in een voormalig hotel vlakbij het Amstelstation. De immense lobby is omgebouwd tot restaurant waarbij de originele elementen bewaard zijn gebleven. Door de vele flexplekken is het een ideale locatie om zelfstandig of met je hele team te werken. Tevens zijn er aparte ruimtes aanwezig zodat jij je kan afzonderen en in alle rust kan werken met je team. Van kleinere sfeervolle meeting rooms voor maximaal 10 personen tot grote multifunctionele ruimtes geschikt voor brainstormsessies en andere evenementen.

House of Watt man man

Eten wat de pot schaft

Je kent het vast wel. Je komt thuis van een dag werken, moet wellicht nog beslissen wat je gaat eten die avond, je moet boodschappen doen, de ingrediënten snijden en dan begint het koken pas. Of denk je er aan om iets te bestellen? Wat alsnog relatief lang duurt tot je kan genieten van je maaltijd. Deze kwesties worden allemaal getackeld door het toffe concept ‘eten wat de pot schaft’. Hiermee wordt de daghap weer op de kaart gezet! Geniet elke dag van een eigen thema waar het eten op is afgestemd. Van pasta’s tot burgers. Altijd vers, herkenbaar en toch een stuk specialer dan je eigen pasta bolognese. Mocht je toch te nieuwsgierig zijn om je te laten verrassen, dan kan je van tevoren de Facebook-pagina van Fa. Potschaft checken. Bovendien zijn er aparte ruimtes waar kinderen zich kunnen vermaken. Zo kan jij nog lekker met je partner in alle rust genieten van een drankje.

House of Watt MAN MAN

House of Watt

Locatie: James Wattstraat 73, Amsterdam

Tel: +31 20 210 13 15

Look

Als jij je afvraagt welke outfit je kan dragen op zo’n multifunctionele spot als House of Watt. Kies dan voor een casual smart outfit. Hierdoor zal je enerzijds een formele look hebben die je graag wilt uitstralen gedurende business meetings, anderzijds is het een comfortabele stijl die je kan rocken tijdens informele afspraken. Check de onderstaande items ter inspiratie:

Casual smart look 01

ROLL NECK - Trui - black

Topman €24 Shop nu
Casual smart look 03

1461 - Veterschoenen - black

Dr. Martens €150 Shop nu
Casual smart look 02

Pantalon - light grey

YOURTURN €35 Shop nu