The Sinner

Het tweede seizoen van The Sinner belooft net zo meeslepend te worden als zijn voorganger. Hoe in het eerste seizoen Jessica Biel een grote rol voor zich nam als een huismoeder die ‘zonder reden’ een man op het strand vermoordde, zal zij dit seizoen alleen achter de schermen deelnemen aan The Sinner. Het tweede seizoen vertelt het verhaal van een elfjarige jongen die beide ouders vermoordt. Gedurende het tweede seizoen wordt deze dubbele moord met een onverklaarbaar motief onder de loep genomen. Harry Ambrose zal sowieso terugkeren om deze moord op te lossen. De exacte release datum van het tweede seizoen van deze hitserie is nog niet bekend. Echter is er genoeg bewijs dat deze serie deze zomer al verwacht wordt, dus even geduld!

The Sinner seizoen 2 trailer MAN NAN

Casa de Papel

Eén van de meest besproken series van dit moment, La Casa de Papel, wordt vervolgd met een derde seizoen. In eerste instantie werd deze in 2019 pas verwacht, maar het lijkt erop dat we geluk hebben. Volgens de onderstaande poster zouden we namelijk het nieuwe seizoen al in september 2018 kunnen verwachten. Wij kunnen in ieder geval niet wachten!

La casa de papel MAN MAN

Ozark

De naam van de serie staat voor het gebied waar de familie Byrde zich verschuilt nadat Marty in de problemen is geraakt doordat hij gedwongen werd om een drugsorganisatie te helpen met het witwassen van geld. De boekhouder wordt gedwongen om binnen een half jaar 50 miljoen dollar wit te wassen. Een hele uitdaging dus. In Ozark seizoen 2 gaat het spannende verhaal verder. Het seizoen eindigde toen Marty in een felle strijd verwikkeld raakte met Jacob Shell. Ook Shell houdt zich, in het gebied dat alleen in het hoogseizoen druk bezocht is, bezig met criminele activiteiten. Het tweede seizoen van Ozark wordt verwacht op 31 augustus.

Ozark serie MAN MAN

Narcos

Er was enige tijd twijfel of er daadwerkelijk een vierde seizoen zou komen door de dood van de locatiescout van Netflix. De veiligheid van de acteurs en actrises moest namelijk gewaarborgd worden. Netflix lijkt de draad weer opgepakt te hebben en het verhaal een andere draai mee te geven. Ook voor deze serie staat nog geen exacte datum genoteerd, maar september dit jaar zal de richtlijn zijn.

Narcos MAN MAN

House of Cards

De immens populaire politieke serie komt dit jaar een nieuw seizoen. Na alle seksuele aantijgingen tegen Kevin Spacey zal de show zonder hem verder gaan. Dit betekent wel dat de hoofdpersonage wegvalt en dat het verhaal een heel andere wending zal nemen met Robin Wright in de hoofdrol. Toch belooft Netflix dat de show er niet minder op wordt. Het zesde – en tevens laatste – seizoen van House of Cards zal dit jaar nog verschijnen op Netflix. Een exacte datum is nog niet bekend, maar alles wijst erop dat het nieuwe seizoen zal verschijnen rond september dit jaar.

house of cards man man