1. Green Irish Tweed – Creed

Een betoverende combinatie van groene en houtachtige noten. Met verbena, pepermunt, viooltjes-blaadjes, Florentijnse iris, sandelhout en ambergris, die samen een viriele, elegante en onweerstaanbaar charmante geur creëren.

greenirishtweed man man

Green Irish Tweed - 30ml

Creed €105,- Shop nu

 

2. Colonia – Aqua di Parma

Een frisse, verfijnde en tijdloze geur voor een pragmatische en succesvolle man die houdt van tradities. De samenstelling bestaat uit zonnige Siciliaanse citrusvruchten, een harmonieuze melange van bloemenessences zoals lavendel en damascusrozen en warme houtnoten van vetiver, sandelhout en patchoeli in de basis. De geur is zowel interessant en tijdloos voor mannen en vrouwen en doorstaat alle modewisselingen.

Aqua di Parma MAN MAN

Colonia - 100ml

Aqua di Parma €83,- Shop nu

3. Black Pepper – Comme des Garcons

Comme Des Garcons herdefinieert ‘parfum’ met deze warme, mysterieuze geur; Black Pepper. De uitzonderlijke vermenging van aardse en kruidige tonen zorgen voor een geur die zowel hypnotisch als verslavend is. Het hout verzacht de zwarte peper, een werkelijke olfactorische overdosis. Een voortdurende zoektocht naar het eindeloos onbekende.

Black Pepper MAN MAN

Black Pepper - 100ml

Comme des Garcons €110,- Shop nu

 

4. Portraits Much Ado About The Duke – Penhaligon’s

Een roos is een roos is een roos. Behalve wanneer je vermoedens worden blootgelegd. Want verwachtingen kunnen alleen maar teleurstellen. Much Ado About The Duke is een leerachtige geur voor heren. Deze chique parfum bevat rozen, gin, pepers, leer en houtachtige tonen. Zo oud is als de weg naar Rome, zo klassiek als de Grieken en zo universeel als de man.

Much Ado About The Duke MAN MAN

Portraits Much Ado About The Duke - 75ml

Penhaligon's €225,- Shop nu

5. Original Musk Eau De Toilette Spray – Kiehl’s

Deze hedendaagse versie van Kiehl’s klassieke en karakteristieke parfum is gebaseerd op een uniek mengsel van de originele essence van muskusolie van Kiehl’s. Het speciaal “recept” met muskus begint met een frisse en romige noot, een combinatie van bergamotnectar en oranjebloesem. Ze opent op een zacht en bloemig boeket van roos, lelie, Ylang-Ylang en neroli.

Kiehl's MAN MAN

Original Musk Eau De Toilette Spray - 50ml

Kiehl's €45,- Shop nu

Welke geur past het beste bij jou?