Nike Grandstand II

De Nike Grandstand II is een sneaker waarmee jij je kan onderscheiden van de menigte. Hoewel de witte sneaker vrij basic is, zullen de rode accenten toch de aandacht trekken deze herfst. Dit robuuste lage model geeft al jouw looks een retro feeling en gaat perfect samen met al jouw casual en streetstyle looks. Een veelzijdige, mannelijke en tijdloze sneaker die vooral geschikt is voor de droge, zonnige dagen gedurende het najaar.

sneakers heren herfst MAN MAN

Foto via Asphaltgold
sneakers heren herfst MAN MAN

Asics Gel Lyte

Deze sneaker zal jou wat betreft de kleurencombinatie en het gebruikte materiaal gelijk aan de herfst doen denken. De verschillende tinten groen maken dit dan ook dé mannensneaker voor de herfst. Bovendien geeft de gum zool de schoen net dat sportievere vleugje mee wat deze schoen juist enorm stijlvol maakt. De Asics Gel Lyte Aloe Aloe staat het beste onder al jouw denimblauwe jeans. Stel samen een casual outfit samen door hier bovenop een grijze of olijfgroene sweater te dragen; een tijdloze outfit die elke man kan rocken.

sneakers heren herfst MAN MAN

Nike Air Max 1 Premium

We kunnen geen enkele keer om dit iconische model heen. De Nike Air Max 1 was vanaf 1987, is vandaag de dag en zal in de toekomst één van de koplopers in de sneakercultuur. Deze variant, de Nike Air Max 1 Premium, is een moderne upgrade van het klassieke model en een ware must-have voor het najaar. Niet alleen door de work blue, mountain blue en yellow ochre kleuren maar ook door het suède en canvas afwerking van de sneaker. Hoewel deze sneaker enigszins een robuust uiterlijk heeft, is hij door de zachte blauwtint uitermate geschikt onder al jouw jeans. Rol je broekspijpen op om een streetstyle look te creëren en trotseer stijlvol de herfst.

sneakers heren herfst MAN MAN
Foto via Blogbuzzter
sneakers heren herfst MAN MAN

Pony Topstar 170

Hoe hoge sneakers onder shorts in onze ogen écht een no-go is, is de herfst uitermate geschikt voor de hogere modellen. Hoewel de Pony Topstar 170 een hoge sneaker is, is ‘ie alles behalve lomp. Dit subtiele model met basic kleuren is zeer veelzijdig en kan je goed combineren met veel van jouw looks. Zo zullen ze strak staan onder al jouw jeans, chino’s en pantalons. Bovendien is dit een sneaker waar niet veel mensen mee lopen, dus is ‘ie net als de Nike Grandstand II perfect om jezelf mee te onderscheiden van de menigte.

sneakers heren herfst MAN MAN

Puma x Big Sean

Ter ere van het 50-jarige bestaan van de iconische Puma Suède sneaker, werkt het merk samen met Big Sean aan een nieuwe vormgeving van de iconische schoen. Deze variant is iets chunkier dan het originele model, maar dat maakt hem juist zo uniek. Voorzien van driekleurige bandjes op de hiel en Big Seans handtekening aan de zijkant, haal jij ongetwijfeld een unieke sneaker in huis. Doordat deze sneaker zo clean oogt is ‘ie te rocken in talloze outfits, zowel in de herfst als in andere seizoenen.

sneakers heren herfst MAN MAN
sneakers heren herfst MAN MAN