Een handige heetwaterdispenser te koop op Bol.com

Met deze ideale uitvinding kun je nu binnen 30 seconden 2.5 liter water (12 kopjes thee) aan de kook brengen. Dit is een stuk sneller dan bij een waterkoker en het scheelt ook nog is een hoop energie. Als jij namelijk broccoli wil koken voor het avondeten, moet je eerst een pan met water op het gasfornuis zetten. Wanneer het water begint te koken ben je al heel snel een paar minuten verder. Het scheelt een hoop energie als je van tevoren de heetwaterdispenser aanzet, het daarna in de pan doet en dan het gas aan zet. Scheelt een hoop tijd dus!

heet water dispenser

Heetwaterdispenser

Bol.com €59,99 Shop nu

De lekbak van dit apparaat is ook nog eens verstelbaar, waardoor je kleine en grote kopjes eronder kunt zetten. En niet te vergeten, als je enorme haast heb is het ook geen enkel probleem. Je kunt nog lekker snel een beker van 200 milliliter vullen met de sneltoets. Ideaal!

Check deze link om naar de website van Bol.com te gaan voor de prijs en meer informatie

Energie én water besparen

Met deze heetwaterdispencer bespaar je 50 procent energie (in vergelijking met normale waterkokers) omdat je alleen het water kookt wat je echt nodig heb. Het water kan koken tot 95 á 100 graden. Het is dus als het ware een ideale goedkope vervanger van de Quooker. Bovendien wordt het product zeer goed beoordeeld door de consument. Op de website van Bol.com scoort de heetwaterdispenser 4,6/5 sterren uit meer dan 460 beoordelingen.

Het handige apparaat kun je bestellen bij Bol.com voor 59.99 euro en als je hem voor 23:59 bestelt, heb je hem morgen al in huis. Check deze link om naar de website van Bol.com te gaan voor de prijs en meer informatie