Harm de Vries binnen 30 dagen droog

Harm de vries (24) is een Nederlandse YouTuber met meer dan 780.000 abonnees op zijn kanaal. Geen kleine speler dus. Harm heeft recentelijk een video op zijn kanaal geüpload waarin hij probeert om binnen 30 dagen een sixpack te kweken. Om te weten of dit wel mogelijk is ging hij langs bij de enige echte Joel Beukers, een bekende Nederlandse fitness influencer YouTube. ”Binnen 8 weken kan je denk ik wel een heel mooi resultaat halen, maar 4 weken wordt wel heel krap”, zegt Beukers.

Om binnen 30 dagen een sixpack te kweken mocht Harm dagelijks maar 1600 calorieën binnenkrijgen. Harm zijn plan? Maar liefst zeven keer per week trainen, waarvan zes dagen krachttraining en één dag cardio. Direct na de trainingen moest Harm ook nog eens elke keer wandelen om constant calorieën te blijven verbranden. ”Het allerlastigste was dat ik tijdens de gehele challenge geen enkel tussendoortje mocht nemen”, zegt Harm in zijn video.

Het resultaat zal je verbazen

Je kunt je waarschijnlijk wel voorstellen dat elke dag trainen en daarnaast geen enkel tussendoortje nemen hartstikke lastig is en ook veel discipline vergt. Maar goed, het resultaat mag er wezen. Harm is in een maandje tijd van 85 kilo naar 78.8 kilo gegaan. Maar liefst 6.2 kilo eraf dus, en dat kun je duidelijk zien aan de before and after foto’s die Harm via Instagram heeft gedeeld. Zie hieronder het mooie resultaat dat Harm de Vries binnen slechts 30 dagen heeft weten te bereiken:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Harm (@harm)

Zie hieronder de YouTube-video waarin Harm binnen 30 dagen van een buikje naar een sixpack gaat: