Harley Davidson Terminator 2

De Harley Davidson heeft een grote rol gespeeld in de film Terminator 2. De film was en is ;e;en van de meest bekende films ooit. Het is dan ook geen wonder dat de motor voor grof geld weg zal gaan. De motor was gebruikt bij het produceren van de film in 1991 en werd tevens prominent gesitueerd tijdens de marketing van de film. Tevens is de motor samen met de hoofdrolspeler Arnold Schwarzenegger te zien op de cover van de film.

Terminator 2 motor MAN MAN

Met een kleine 650 kilometer op de teller moet de motor ondanks zijn verleden nog ingereden worden. Er zitten slechts enkele deuken en krassen op, die daar terecht zijn gekomen gedurende de procutie van de film. Het kapotte kentekenplaat, het zadel met scheuren en de afgebroken spiegels maken de motor juist een authentiek voorwerp dat zo de geschiedenisboeken in kan gaan. De prijs van dit bijzondere exemplaar wordt geraamd tussen de €200.000 – €300.000. Vanaf vandaag (7 juni) start de officiële veiling.

Harley Davidson Terminator2 MAN MAN 1 Harley Davidson Terminator2 MAN MAN 2 Harley Davidson Terminator2 MAN MAN 3

Is de prijs te rechtvaardigen? Misschien niet, maar dat kan zelden met een dure aankoop. Deze fraaie Aston Martin DB5 uit 1965 heeft eveneens een hoge prijs maar is er desalniettemin minder mooi op.