Haarlemmerbruin mét SPF te koop

Grote kans dat je al bekend bent met het fenomeen Haarlemmerbruin. Dit is namelijk een product van het merk Jacob Hooy dat ervoor zorgt dat je binnen een paar uur al mooi bruin kunt worden. Dit komt onder andere door de geselecteerde natuurlijke grondstoffen die het product bevat zoals olijfolie, kokosolie en bergamotolie. En omdat de substantie door de warmte snel vloeibaar wordt is het ook mega goed smeerbaar.

Belangrijk om te weten is dat de normale Haarlemmerbruin geen beschermingsfactor heeft en het je huid dus niet beschermt, terwijl je het helpt bruin te worden. Gelukkig heeft het merk daar nu iets op bedacht. Zo is Haarlemmerbruin nu namelijk ook verkrijgbaar mét SPF 20 die je huid tijdens het zonnen ook beschermt door de aanwezigheid van UVA en UVB-filters. En deze fantastische zonnebrand kan je al scoren voor maar liefst € 22,90 op Bol.com.

Blijf jezelf goed insmeren

Echter ben je met de factor van 20 van Haarlemmerbruin maar 300 minuten of 5 uur beschermt tegen de zon en daarom is het belangrijk om de crème regelmatig opnieuw in te smeren en al helemaal bij transpiratie, na het zwemmen of na het afdrogen. Hierdoor weet je namelijk zeker dat je aan het einde van de dag niet te maken hebt met verbrande plekken of een beschadigde huid

Mocht je nu van jezelf weten dat je een gevoelige huid hebt of snel verbrandt? Breng dan vooral ook een zonnebrand met een hogere factor onder de Haarlemmerbruin aan. Hierdoor ben je namelijk dubbel beschermd en hierbij is het ook belangrijk om te blijven smeren en af en toe ook een momentje in de schaduw te nemen. Als je dus toch een mooie bruin tint wil aan het einde van je vakantie, maar niet alle dagen in de zon wil blijven liggen, dan kan je met dit fantastische hulpmiddeltje dus al erg ver komen.