Gucci komt met een lijn voor huisdieren

Het luxe Italiaanse modehuis Gucci ontwerpt al ruim honderd jaar kleding en is een van de meest bekende en succesvolle modemerken ter wereld. Niet zo gek ook dat er soms best wel een flink prijskaartje aan hun kleding en accessoires hangt. Dat moet je er soms wel maar net voor over hebben.

Maar waarschijnlijk wil je niemand zo graag verwennen als je viervoeter. Want laten we eerlijk zijn: als je moet kiezen tussen je hond of kat en je partner, wie wint er dan? En je kunt je huisdier verwennen met geknuffel, lekkere snoepjes of een nieuw speeltje. Maar Gucci heeft nu iets voor wie echt helemaal over de top gaat voor zijn geliefde viervoeter.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @gucci

Een uiteenlopend assortiment voor jouw trouwe viervoeter

Het assortiment van Gucci voor je hond is erg uitgebreid. Zo kun je een halsband of harnas kopen, een riem of zelfs een jasje. Voor die eerste drie lopen de prijzen uiteen van €210 tot €470 en een jasje kan wel €650 kosten. Daarnaast zijn er ook andere accessoires beschikbaar zoals voerbakjes (€450-€1.400) en voerbak draagtassen (€2.600). Er zijn nog onwijs veel andere dingen om uit te kiezen, zelfs een Gucci ligbed (€6.500) voor je allerliefste viervoeter. Natuurlijk is het allemaal voorzien van de bekende Gucci prints en patronen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht dat is gedeeld door @gucci

Op de sociale media en de site van Gucci poseren honden en katten om de nieuwe collectie te showen en deze dieren hebben zeker een toekomst in de modellenwereld. De materialen die gebruikt zijn, zijn gedeeltelijk gerecycled en kunnen zelf ook hergebruikt worden. Daarnaast is er dier-vrij materiaal gebruikt van biologische bronnen.

Gucci heeft er ook een promovideo voor gemaakt en die is eigenlijk wel heel erg schattig: