Niet iedereen wordt even warm van de gedachte van kamperen. Dat kan dankzij een luxe camper als deze wel helemaal omslaan. Ouderwets gezien denk je aan kamperen aan sompige knakworsten, nét iets te kleine tentjes en volle rijen voor het toiletgebouw. Zodra je de deze camper even van binnen en van buiten checkt, vervallen die gedachtes als sneeuw voor de zon.

Aan luxe geen gebrek met de Concorde Centurion

Volgens de camperspecialisten van Concorde is dit hét topmodel en bestaan er slechts tien in deze vorm in Europa. Dit exemplaar is de enige in Nederland. Dat het een imposante verschijning is staat wel vast. In Nederland staat slechts één andere camper met een geïntegreerde garage geregistreerd. Natuurlijk is dat nog lang niet alles. Binnen tref je nog een paar bedden, een woonkamer met een overschot aan sfeerlichten, een luxe keuken en een moderne douche. Alles zit er zo compact mogelijk in gemonteerd en zijn overal veel grote ramen te vinden waardoor je genoeg daglicht binnenkrijgt.

Camper 3 Camper 4

Garage in de camper

Eenmaal aangekomen op de plaats van bestemming is deze 7.5 ton zware camper niet echt handig om de regio te mee verkennen. Het is geen pretje om je met dit ding door Italiaans winkelstraatje te wurmen. Gelukkig hoeft dit niet vanwege die handige geïntegreerde garage. Het gewoon mogelijk om je vertrouwde vierwieler mee te nemen op vakantie. Let wel even op het formaat, want zoals je begrijpt kan je hier niet elke auto in kwijt.

eethoek luxe inrichting

Maar voor dit alles moet je dan moet ook wel een flink overschot aan dukaten tot je beschikking hebben. Want dit soort features zijn nou niet echt te bestempelen met het woord; goedkoop. De luxe camper zet je namelijk €800.000 euro terug. Niet voor iedereen weggelegd dus. Maar dan heb je wel de sleutels van een zeer exclusief stukje rijtuig. Dat dan weer wel.

vakantie vrachtwagens