Goedkope wijn tip van de redactie: Pinot Gris van J. Meyer

De Pinot Gris van J. Meyer is een smaakvolle witte wijn uit de in Duitsland gelegen bekende wijnstreek Rheinhessen. Met zijn 27.000 ha wijngaarden is Rheinhessen het grootste wijnbouwgebied van heel Duitsland, en met succes.

Deze goedkope witte wijn heeft een hoog smaakgehalte met kruidige en exotische aroma’s dat ervoor zorgt dat deze wijn erg goed te combineren is met verschillende gerechten, van zoet tot pittig. Deze wijn is fris van smaak en ook de reviews liegen er niet om. Op de bekende site Vivino scoort deze wijn een 3,7 van de 5 sterren. Zeker niet verkeerd dus. Zo wordt de wijn door veel mensen beschreven als een frisse wijn met een citrussmaak die niet al te zoet is. Voor maar € 4,99 is deze wijn te koop bij de Vomar, maar ook bij vele andere supermarkten is hij voor ongeveer dezelfde prijs te koop. Een goedkope wijn die het proberen meer dan waard is!

j meyer pinot gris lekkere goedkope wijn

Ben jij op zoek naar meer goedkope wijnen die je in de supermarkt kan kopen? Bekijk dan de beste wijnen van de ALDI onder de 5 euro.