GinFever Festival

Het GinFever Festival, ook wel het zusje van het populaire Jeneverfestival genoemd, is hét event om met je maten de zomervakantie af te sluiten. Het festival wordt morgen 14.00 geopend door de beste vrouwelijke bartender ter wereld: Tess Posthumus. Ook zal zij de exclusieve Stokerstrots 2018 presenteren – een limited edition jenever gestookt door de stokers van het Jenevermuseum.

GinFever Festival MAN MAN

Op deze dag zullen er onder meer foodtrucks en 7 verschillende cocktailbars (onder andere van KETEL1, Notaris en Old Schiedam). Hier kan jij genieten van verschillende (non-)alcoholische cocktails. Ook zal de Rotterdamse cocktailpraktijk Dr. aanwezig zijn. Zij wonnen vorig jaar op het Jeneverfestival de cocktailshakewedstrijd. De aanwezigheid van Dr. is enigszins speciaal te noemen, want mocht je eens ‘gewoon’ langs willen komen dan zal dat niet zonder afspraak gaan.

GinFever Festival MAN MAN

Verder is er gedurende de hele dag straattheater, zijn er jenever- en ginworkshops in het Jenevermuseum, salsaworkshops en -dansen op de Lange Haven, optredens van DJ Diephuis en DJ Rochane Alan, diverse acts in het water van de Lange Haven en aan het einde van de dag is er een spectaculaire fonteinshow als afsluiter. De entree voor dit festival is gratis. Dus mocht jij een liefhebber zijn van gin en cocktails en houd je van gezelligheid? Roep je maten bijeen en sluit de zomervakantie samen af.