Maak kennis met Gina Singels

De Nederlandse Gina Singels heeft ondanks haar respectabele van 19 jaar al een flink leven in de spotlights achter zich. In 2015 richtte ze samen met vriendin Jade van Weel het Instagram-account Girly Blog op, waar ze hun passie voor fashion, make up, food en reizen deelden. Dat werd een groot succes, en na 5.000 besloten ze op YouTube een stap verder te gaan. Die video’s bereikten al snel honderdduizenden views, en dat bleef ook bij het grote publiek niet onopgemerkt. Zo wisten ze ‘Beste Nieuwkomer’ in 2017, ‘Beste Kanaal’ in 2018 en ‘Beste Instagrammer’ in 2019 voor de VEED Awards – en ‘Beste YouTuber’ 2019 voor de ZAPP Awards binnen te slepen. Indrukwekkend!

Maar goed, dat is allemaal verleden tijd. Gina is inmiddels solo verder gegaan – eigenlijk met waar ze gebleven was. Als we haar Instagram doorspitten komen we er niet achter dat ze enkel een plaatje is, maar ook dat ze behoorlijk uiteenlopende interesses heeft. Zo is te zien dat ze regelmatig in de sportschool staat en dat ze het niet schroomt om veel te reizen. Plaatjes uit onder andere Saint-Tropez, Dubai en Ibiza passeren de revue.

Daarnaast heeft ze haar zakelijke mindset ook doorgevoerd in haar huidige leven. Zo is ze mede-eigenaar van kledingmerk CONNCTED, dat ze samen met zakenpartner Florance Snellers opzette. Een veelzijdige dame dus, en dat op slechts 19-jarige leeftijd! We zetten haar beste Instagram-plaatjes voor je op een rij: