G&T liefhebbers, de echte kenners, maar ook dagjes-uit mensen kunnen hun ei kwijt op het Gin Festival. Iedereen is welkom.

Gin Festival

Meer dan 150 verschillende gins, jenevers, ambachtelijke wodka’s, foodtrucks en een agave bar met de beste tequila’s en mescals. Het Gin Festival bestaat, zoals je in eerste instantie zou denken, niet alleen uit gin. Echter, is dit wel het hoofdingrediënt en wordt deze drank van geschiedenis tot het punt hoe de gins nu verkrijgbaar zijn uitgelicht. Verschillende sprekers uit binnen- en buitenland zullen vertellen over de passie die ze hebben voor de drank. Van de eigenaar van de nummer 18 beste bar van de wereld, tot de Belgische auteur van het boek ‘Gin & Tonic’ tot een micro-distillateur uit London, allen komen vertellen over hun expertise.

gin-festival-proeverij-manman

Win 5 x 2 kaarten

Een dag vol met gin, daar wil je toch bijzijn? En dat kan, zonder dat jij hier al te veel moeite voor hoeft te doen. Wij mogen namelijk 5 x 2 kaarten voor dit heerlijke festival weggeven. Het enige dat je hoeft te doen is een creatieve mail te sturen naar redactie@man-man.nl waarin je ons verteld wat voor jou de ideale gelegenheid is om te genieten van de lekkerste gin.

gin-festival-manman

Hoe, wat, waar

Het Gin Festival zal plaatsvinden op 19 en 20 mei in de Undercurrent, gelegen op het NDSM-terrein met uitzicht over het water, een perfecte locatie om van je zomerse drankje te genieten. Er zal een gratis veerdienst varen die je vanaf Centraal Station naar de plek van bestemming brengt. Bij binnenkomst wordt je ontvangen met een ‘special tasting glass’ en een Gin Guide, waar de ruim 200 verschillende merken van het festival in zullen staan. Laat je smaaksensaties verrassen tijdens de proeverijen van gin en jenever, laat je inspireren door een van de vele sprekers of creëer jouw perfecte G&T samen met Dr. Gin.

Neem alvast een kijkje in de ultieme Gin Tonic bar met meer dan 1000 verschillende gins om je te overtuigen van al het moois dat gin te bieden heeft.