Gigantische villa is een echte mancave

Prinsenbeek is het dorpje waar je moet zijn als je de eigenaar wilt worden van deze prachtige villa. De villa is letterlijk van alle gemakken voorzien, mocht je ooit van je ware mancave gedroomd hebben. Ondanks dat je alle kamers, specifieke ruimtes en toffe dingen misschien niet dacht nodig te hebben, dan heb je dat nu wel.

We kunnen wel zeggen dat je alle luxe niet nodig had, maar toch zijn de dingen die in deze villa zitten toch wel héél vet. De woning beschikt namelijk over een poolkamer, bar, sauna, bioscoop én een groot zwembad. Klinkt als een droom denk je niet?

gigantische-villa-funda-mancave

Het perceel waarop de gigantische villa gebouwd is, heeft een oppervlakte van 2330 vierkante meter. De villa beschikt zelf over alle dingen die we hierboven benoemd hebben verdeeld over 12 kamers, waarvan er 6 slaapkamers zijn, 5 badkamers en een keuken.

Bed & Breakfast van Omroep Max

Misschien vond je de villa al een tikkeltje herkenbaar? Je dacht in eerste instantie misschien uit je dromen, dat zou heel erg goed kunnen. Maar je kunt die villa ook kunnen uit het tv-programma Bed & Breakfast van Omroep Max. Een deel van de villa werd gebruikt voor het programma, dit terwijl het nooit de bedoeling van de bewoners was om een B&B te beginnen.

Ze wilden een poolhouse bouwen voor hun zwembad, het hoort er nou eenmaal bij. Toch vonden ze het zonde om geen optimaal gebruik te maken van deze ruimte, dus besloten ze er een B&B van te maken.

gigantische-villa-funda-mancave

Wil jij dit nou ook en lijkt je dit helemaal fantastisch? Nou, dat kan. Zoals je misschien wel had verwacht, moet je toch wel diep in de portemonnee graaien om het bedrag bij elkaar te verzamelen voor deze woning. Deze parel kost namelijk €3.450.000 euro.

Voor meer foto’s en het eventueel bekijken van deze villa, kan op de site van Funda.

gigantische-villa-funda-mancave gigantische-villa-funda-mancave

Mocht je voor een toffe mancave nou niet willen verhuizen, dan kan je deze ook gewoon in je eigen huis bouwen. Een man deed dit al in zijn eigen kelder en het is misschien wel de ziekste die we ooit hebben gezien.