Fittest Friday is jouw kans op een gezonde Vrijmibo

Zo’n borrel op het einde van de week is heerlijk. Na een drukke werkweek is het dé kans om het weekend goed in te luiden en contacten met collega’s te onderhouden. Echter, is het helaas ook gelijk dé perfecte gelegenheid om een overvloed aan ongezonde calorien binnen te krijgen door de alcohol en het vette eten. Elke laatste vrijdag van de maand is er nu de kans om daar verandering in te brengen. High-intensity intervaltraining (HIIT) of circuittraining bij David Lloyd is dan een veel betere optie dan pizza of bier.

Vrijmibo MAN MAN

Middenin de club is er een aangepast lesprogramma. Hot- en yinyoga worden afgewisseld met een energieke workout op dancemuziek van een live-dj. Natuurlijk zijn er voldoende gezonde bites, gezonde variaties op cocktails en shakes. Naast dit fittest friday programma kan je natuurlijk ook gewoon lekker vrijuit sporten, genieten van de spa en het zwembad. Het is ook gelijk de ideale vrijmibo om je dry january mee af te sluiten. Hopelijk bevalt het en kan je de gezonde lijn doortrekken in 2019.

Vrijdag 25 januari vindt de eerste editie plaats bij de vestiging aan de Overtoom. Inschrijven kan bij binnenkomst of vooraf via deze link.