Wat zijn de meest gevoelige lichaamsdelen van de vrouw?

Het vrouwenlichaam is perfect gevormd. Dan bedoelen we niet alleen haar ‘curves’ oftewel de vrouwelijke rondingen, maar zeker ook de vrouwelijke lichaamsdelen waarvan je amper wist dat ze gevoelig waren. Wil jij jezelf juist ontwikkelen tot de superminnaar die elke vrouw zich wenst, let dan ook op onderstaande lichaamsdelen. Grote kans dat je behoorlijk veel bonuspunten in de wacht kunt slepen.

1. Het haar

Vrouwen houden ervan om zichzelf tot in de puntjes te verzorgen. Dan hebben het niet over haar make-up, maar wel over het haar. Terwijl je als man het voldoende vindt om eens per zes weken naar de kapper te gaan, is de gemiddelde vrouw juist kind aan huis. Een knipbeurt is voor haar dan ook meer dan het laten aanmeten van een nieuwe coupe. Door juist het haar van je vriendin te strelen, geef je een compliment wat ze zonder meer weet te waarderen.

2. Bekken

Ben je al met haar in bed, weersta dan even de druk om de handen of tong richting ‘de spot’ te bewegen. Vooral niet doen, concentreer je juist op haar bekken. Op dit punt is bijna alles goed en als je een beetje je best doet, vraagt ze gegarandeerd om meer.

3. Innerlijke dijen

De dijen is de plek waar je waarschijnlijk niet direct aan denkt bij het verwennen van je vriendin. Toch kan het de gouden tip zijn om de nacht nog iets spannender te maken. Gebruik je handen en mond om de binnenkant van haar dijen te strelen en te kussen én om ondragelijk dicht bij haar ultieme genotsplekje te komen. Haar reactie spreekt ongetwijfeld boekdelen.

gevoelige lichaamsdelen vrouw

4. Voeten

Als je de film Pulp Fiction hebt gezien, dan weet je dat de voeten van de vrouw bijna heilig zijn. Raak ze dus niet aan, tenzij het de voeten van je eigen vrouw of vriendin betreft. In dat geval doe je er goed aan om haar te verwennen met een uitgebreide voetenmassage.

5. Oorlellen

Een lichte aanraking van haar oorlellen kan al voldoende zijn om haar in extase te brengen. Aanraken, kussen en zelfs lichtjes bijten brengen je wellicht al op het gebied van de minste weerstand. De oorlellen zijn bij de meeste vrouwen supergevoelig en als beginnende Don Juan is dit de beste manier om direct punten te scoren. Wees overigens niet al te enthousiast. De meeste vrouwen kunnen het niet echt waarderen als je jouw hele tong in haar oor wil verstoppen.

6. Palmen van haar handen

Je zou het niet denken, maar de handpalmen van een vrouw vormen een grote erogene zone. Wrijf gewoon langzaam en subtiel met je vingers langs haar palmen en vaak is dat al genoeg om haar te doen verlangen naar meer.

7. Achter haar knieën

Dit gebied is er een waar de meeste mannen niet aan denken als ze een vrouw proberen te stimuleren. Vreemd eigenlijk, vooral als je weet hoe positief de gemiddelde vrouw hier op reageert. Nog een leuk detail: raak haar heel subtiel aan op die plek en ze beseft duidelijk dat je haar wil.

welke lichaamsdelen zijn gevoelig bij vrouwen

8. Onderrug

Het is ongelofelijk subtiel en de beste manier om je vrouw of vriendin te laten weten dat je haar beschermt. Door je hand tegen haar onderrug te leggen zeg je eigenlijk dat je er voor haar bent. Ben je alleen, dan is dit voor haar het teken dat je meer wil en de kans is groot dat je het ook krijgt.

9. Sleutelbeen

Een goed gevormd sleutelbeen kan bijzonder sexy zijn voor een vrouw. Door hier aandacht aan te besteden geef je haar een bijzonder compliment en het voelt voor haar aan alsof je haar wil vertellen hoe uniek ze is. Kortom, hiermee plaats je haar in het middelpunt en de kans is groot dat het vervolg nog spannender wordt.

10. Nek

De Japanners wisten vroeger al dat de nek van de vrouw een bijzonder plekje is. Zodra je bij de nek van haar bent aanbeland, volstaat het om een paar lichte kusjes te geven. Het zorgt voor een onvoorstelbaar aangename erotische lading. Het gevolg is dat ze bereid is om zich volledig aan je over te geven.

Elke centimeter van het lichaam van de vrouw is bedekt met zenuwuiteinden die je kan stimuleren. Dat wil niet zeggen dat elke aanraking leidt tot een spannend moment. Sommige plekjes kun je logischerwijs beter overslaan, zoals het gezicht. Naarmate je elkaar beter leert kennen, ontdek je ook veel meer plekken die haar helemaal ‘in the mood’ brengen. Met andere woorden, zie haar lichaam als een uitdagende zoektocht. Doe je het goed, dan weet je al snel hoe je haar de volgende keer snel kan verleiden.