De carrière van Geraldine Kemper

Als Nederlandse televisiepresentatrice van RTL en voorheen BNN heeft Geraldine Kemper haar sporen verdiend. Haar bekendheid begon met het programma Sterretje Gezocht, waarna ze bij BNN te zien was in de soapserie Onderweg naar Morgen en als presentatrice van Try Before You Die. Van Spuiten en Slikken tot het presenteren van 3 op Reis en andere spraakmakende programma’s, Geraldine heeft haar veelzijdigheid keer op keer bewezen.

In 2019 zette ze haar handtekening onder een contract bij RTL, waar ze zich ontpopte als verslaggever en backstagepresentatrice van The Voice of Holland. Later schitterde ze als presentatrice in programma’s als Expeditie Robinson: NL vs BE en Geraldine en de Vrouwen.

Geraldine Kemper gaat all the way op Boom Festival

Het terrein van Boom Festival was niet veilig voor Geraldine Kemper, die volledig opging in de betoverende sferen. Boom Festival, dat elke twee jaar plaatsvindt aan de schitterende wateren van het Idanha-A-Nova-meer in Portugal, biedt bezoekers een week lang kosmische geneugten, betoverende kunst, diverse muziek, buigende yoga, smeltende meditatie en verlichtende gesprekken. Wat ooit begon in 1997 met de nadruk op psytrance, is nu uitgegroeid tot een multidisciplinair wonderland waar creativiteit geen grenzen kent.

Geraldine bewijst keer op keer dat ze niet bang is voor de camera’s. En ook nu geniet de bruisende presentatrice volop van het festival, waarbij ze haar bovenstuk overduidelijk heeft thuisgelaten. Deze moedige keuze bezorgt niet alleen haar medefestivalgangers een geweldige tijd, maar ook haar Instagram-volgers worden getrakteerd op een waar visueel feest (waarbij je toch nog een beetje aan de verbeelding wordt overgelaten)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)