De borrelplank schreeuwt om variatie

We hebben het hierboven al aangegeven, maar al geruime tijd is de gemiddelde borrelplank ‘saai’ en weinig verrassend. Een biertje is altijd welkom natuurlijk, maar als smakelijke partner komen we vaak niet veel verder dan een blokje kaas of een zompige bitterbal. Lekker ‘Hollandsch’, dat dan weer wel. Toch is een borrel vaak het ultieme moment van gezelligheid én ontspanning. Sterker nog, een goede borrel kan in onze ogen een avondmaaltijd vervangen. Niet alleen omdat je vol van gezelligheid bent, maar ook omdat alle hapjes de nodige ruimte innemen in je maag.

alvalle gazpacho borrel MAN MAN

Het is dus absoluut het overwegen waard om je borrel eens volledig over een andere boeg te gooien – op de borrelplank dan welteverstaan. Nu hebben we al vaker kennis mogen maken met gazpacho (het koude soepje van weleer), maar toch lijkt het meestal alleen z’n opwachting te maken in restaurants. Wat ons betreft is het een creatie, een drankje, een hapje, een tussendoortje – hoe je het wil noemen – die ook perfect past op de borrelplank. Om het roer een beetje om te gooien.

alvalle gazpacho borrel MAN MAN

Gazpacho de welkome toevoeging bij iedere borrel

In veel gevallen serveert men gazpacho in een kommetje, maar wat ons betreft komt het beter tot z’n recht in een glaasje. Een frisse toevoeging aan de borrelplank die – zeker in het huidige seizoen – goed tot z’n recht komt. Bovendien is gazpacho een welkome verfrissing tijdens de borrel – een mooie toevoeging dus. Ondanks het feit dat het bij veel mensen een bekende versnapering is, is het toch vaak niet helemaal gazpacho zoals we die graag zien. Zoals alle streekproducten is ook gazpacho een product dat we ’t liefst zo dicht mogelijk bij de bron zien ontstaan.

alvalle gazpacho borrel MAN MAN

 

Aangezien we niet iedere borrel eventjes op en neer vliegen naar Zuid-Spanje, is het aan ons om het beste alternatief te kiezen. In dit geval is dat Alvalle gazpacho. Alvalle gazpacho wordt gemaakt van ingrediënten die allemaal uit de Zuid-Spaanse streek komen en daardoor is het  de meest traditionele, verse gazpacho. De verfrissende combinatie van onder andere tomaat, komkommer, Spaanse paprika en ui, maakt dat Alvalle gazpacho de perfecte toevoeging is op je borrelplank.

alvalle gazpacho borrel MAN MAN

Verras je vrienden en collega’s met deze smakelijke keuze

Wat ons betreft is het toevoegen van gazpacho aan een borrel een absolute GO. Natuurlijk is het een kwestie van smaak, maar het moge duidelijk zijn: wij bij MAN MAN houden er ook wel van om het leven mooier te maken daar waar mogelijk. Ga er dus maar vanuit dat we dit niet uit onze duim zuigen en dit idee absoluut het proberen waard is. Bovendien is het makkelijk punten scoren wanneer je collega’s, vrienden of familie zien dat je net dat stapje verder gaat tijdens je borrel.