Call of Duty: Black Ops 4

Op maat gemaakt voor de community zal deze game vanaf 12 oktober 2018 weer voor flink wat ophef gaan zorgen in alle huishoudens. De game speelt zich af in de periode tussen Black Ops 2 en Black Ops 3. Een van de grootste veranderingen die direct op zullen vallen bij fervente COD-spelers is het verwijderen van futuristische aspecten als gigantisch hoog kunnen springen en rennen over muren.

Fortnite en Call of Duty fan? Grote kans dat je dit dan al wist, maar voor het eerst in de geschiedenis kan jij je solo kwaliteiten laten zien door 79 andere af te knallen in de grootste Call of Duty map ooit. Ook kan je ervoor kiezen de Blackout mode in teams te spelen met je beste maten en samen de strijd aangaan in Nuketown, Firing range of een van de andere plekken op deze gigantische map die veel locaties heeft uit de voorgaande Black Ops games.

Met een 10-jarig bestaan van de Zombie mode is er op dit gebied ook meer dan genoeg te beleven. Van afwisselen tussen mens en zombie afknallen in de Blackout mode tot genieten van een ouderwets potje zombies in een van de zieke maps.

 

De game zal beschikbaar zijn op de Playstation, Xbox en PC.

Spider-Man

Een must-have voor de doorgewinterde gamer. Met prachtige graphics en veel herkenbare gameplay momenten is het een hele authentieke en leuke game. Marvel en Imsoniac hebben de handen ineen geslagen voor deze game en dit heeft een geweldig resultaat afgeleverd.

Spelend als Peter Parker AKA Spiderman, ben jij de vrees van elke crimineel in New York. Al free-runnend bestrijd je alle misdaad en probeer je dit succesvol te balanceren met het maken van je carrière. Ben je te snel uitgespeeld, dan is er nog een extensie beschikbaar genaamd The city never sleeps. Wij hebben de game al even mogen spelen en waren gelijk verkocht!

 

De game is wel alleen beschikbaar voor de gelukkige eigenaars van een Playstation 4…

FIFA 19

Dé voetbalgame van de afgelopen jaren. Mocht je deze game nog niet als pre-order besteld en gespeeld hebben, dan kan je hem vanaf vandaag ook gewoon in de winkel kopen. Verschillende nieuwe features zoals het Active Touch System en uitgebreide aangepaste tactieken maken de nieuwe game toch echt bizar realistisch. Ook is EA er eindelijk in geslaagd de officiële rechten voor de UEFA Champions en Europa league binnen te halen.

De nieuwe aftrap modes bieden jou en je vrienden nog veel meer plezier tijdens die avondjes FIFA. Speel No rules en zelfs de ergste doodschop wordt nog niet bestraft met een overtreding. Zo maakt die zaagkoning in jullie vriendengroep misschien nog een kans… Het speltype Overleving verwijdert bij elke goal een willekeurige speler uit het scorende team, zo wordt het niveauverschil binnen jullie vriendengroep wellicht wat kleiner.

Natuurlijk kan je net zoals elk jaar weer je gehele eigen team samenstellen in FIFA Ultimate Team. Voor de echte Highrollers onder ons wordt Ronaldo en Messi in één team ineens werkelijkheid. De komst van de nieuwe icons is voor de Nederlandse liefhebber ook geweldig, want dit jaar is Johan Cruijff aan de game toegevoegd met geweldige statistieken! Helaas zal hier wel een aardig prijskaartje aan zitten, maar des te meer motivatie om deze game volle bak te spelen.

 

De game zal beschikbaar zijn op de Playstation, Xbox, PC en Nintendo Switch.

Red Dead Redemption 2

GTA 6 mag dan nog wel even duren… Zeker tot 2021, maar dat betekent niet dat Rockstar stilzit. Na een geweldige eerste game was iedereen zeer positief verrast toen Rockstar afgelopen jaar uit het niets met de trailer voor het tweede deel kwam. Afgelopen weekend werden we dan ook verblijdt met echte gameplay.

In de gameplay is goed te zien wat we kunnen verwachten, namelijk een super brute game. In de game ga je als Arthur Morgan te paard door een groeiend Amerika. Je bent de rechterhand van bendeleider Dutch van der Linde en je geeft je leven voor de crew die je als familie ziet. De Artificial Intelligence van deze game is werkelijk ongekend en bezorgt je gegarandeerd de tijd van je leven.

 

De game is vanaf 26 oktober beschikbaar op de Playstation en Xbox

God of War

Samen met zijn zoon Atreus speel je in deze brute game een Spartaanse vechter, halfgod Kratos. Samen ben je op een spirituele reis in het wilde Noorse gebied. Alle mythologische wezens komen tot leven om jou te belemmeren in het slagen van je missie.

Als je jezelf ook maar enigszins gamer wilt noemen, moet je deze game dit najaar sowieso in huis halen en spelen – althans, als je behoefte hebt aan een goede game natuurlijk.

 

Het is een prachtige game die wederom alleen beschikbaar is op de Playstation 4

Er zijn natuurlijk nog talloze andere games. NBA 2K19 is geweldig voor de basketballiefhebber, met een geweldige Myplayer career storyline en verbluffende graphics. Daarnaast zal Forza elke racefanaat weer op het puntje van z’n stoel krijgen. Al met al zijn het er teveel om te benoemen, maar dit zijn onze favorieten..