Een Instagram-foto met een stoute outfit

Je kunt haar kennen van haar optreden in De Bachelorette of een van haar andere succesvolle ondernemingen want Gaby Blaaser blijft altijd in het nieuws. Ook deze week weet ze weer de aandacht te trekken dankzij een aantal pikante plaatjes op Instagram. Zonder haar gezicht te laten zien deelde de BN’er wat foto’s terwijl ze op bed ligt in haar lingerie voorzien van leren riempjes en ringen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Er stromen reacties binnen op haar Instagram-post, zo laat Rosanna Voorwald (bekend van Temptation Island) van zich horen en vraagt een onbekende vrouw zich af wat Gaby toch allemaal van plan is.

Wie is Gaby Blaaser?

Gaby Blaaser is geboren in 1986 en maakte haar debuut op de Nederlandse tv als Manon in de soap Onderweg naar Morgen. Ook was ze te zien als Jolé van Haagendoorn in SpangaS. Vanuit hier maakte ze steeds meer tv-optredens zoals bij Sterren dansen op het ijs op SBS6, waar ze een vierde plaats veroverde. Ook de grootste vaderlandse soap kon niet op haar palmares ontbreken. Van 2014 tot 2016 was zij te zien als Sacha Kramer in GTST. Verder volgden nog optredens in Expeditie Robinson, Ik hou van Holland en nog veel meer shows zoals Het Jachtseizoen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@gaby.blaaser)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door (@gaby.blaaser)