Woonboerderij in De Meern staat te koop op Funda

Als je in alle rust en ruimte wilt wonen, dan moet je in De Meern zijn. Deze woning heeft een totaal woonperceel van 1735 vierkante meter. Waarvan één perceel op IJsselmonde 1 en het tweede perceel op IJsselmonde 3. Hier heb je genoeg ruimte om lekker te genieten in de buitenkeuken of je terug te trekken in een van de ruime woningen.

We beginnen met de gerenoveerde woonboerderij (perceel 1). Je komt binnen in een ruime hal, die aansluit de ruimte voor de keuken, een slaapkamer met badkamer en woonkamer. In de woonkamer kan je lekker op de bank genieten van de open haard. Daarnaast zijn de houten pilaren een echte eye-cather in de woonkamer. Door de grote opslaande staldeuren sta je zó in de tuin. Verder is er een aparte wasruimte en een berging.

woonboerderij te koop funda

Op de eerste verdieping heb je een ruime overloop, met een vide, die in verbinding staat met 3 grote slaapkamers en 2 kleine. Heb je veel kleding? Maak je niet druk. Één van de slaapkamers beschikt zelfs over een ruime inloopkast. Er zijn natuurlijk genoeg mogelijkheden om de slaapkamers te gebruiken voor een kantoor, bioscoop of extra inloopkast. Verder is er een badkamer met een bad om lekker te ontspannen en een aparte ruimte voor de wc. Op zolder is er geen ruimte om je spullen op te bergen.

Naast het huis staat een grote garage. Hier kan je easy twee auto’s in kwijt. Daarnaast bevindt zich een bijkeuken en een trap die je brengt naar de eerste verdieping. De eerste verdieping kan je geheel naar eigen voorkeuren inrichten. Er is ruimte voor een loungeplek of kantoor.

woonboerderij te koop op funda

Je kan het hele jaar door gebruik maken van de prachtige tuin, waar je kan genieten in de grote verwarmde veranda met een vaste BBQ en buitenkeuken. Het is geen probleem om lekker een hapje te eten, er is namelijk 8-persoonseettafel. In de veranda kan je lekker ontspannen in de zithoek met een hangende draaibare open haard. Direct aan de veranda grenst een natuurlijke vijver, die het middelpunt van de tuin is.

woning te koop de meern funda

In de tuin staat tevens een rond gebouw, gebouwd in 2013, dat nu dient als dé perfecte fitnessruimte. In het gebouw is er een wc en een kleine keuken te vinden, maar dat is niet alles. Wijnliefhebber zullen hiervan dromen. Er is namelijk een wijnkelder onder de fitnessruimte geplaatst met genoeg plek om je wijn heerlijk te laten rijpen. Het gebouw heeft een oppervlak van ongeveer 53 vierkante meter en kan met wat aanpassingen omgetoverd worden tot een fijne zelfstandige woning. Daarnaast heeft het energielabel A, een eigen kadastraal nummer met zelfstandige woonbestemming en adres. Ideaal!

woning funda de meern te koop

Kortom, het unieke huis heeft talloze woonmogelijkheden. Lekker terugtrekken in een van de woningen met ruime kamers of genieten van de grote tuin; Het kan allemaal. Ben jij enthousiast geraakt door de veelzijdigheid van de villa? Voor 2.150.000 euro kan jij hem op de kop tikken op Funda. Bekijk hier onder meer foto’s van de woningen aan de IJsselmonde 1 en 3:

woonboerderij te koop utrecht

funda woonboerderij