Goedkope woning in Vlissingen aangeboden op Funda

Natuurlijk, laten we wat meer in detail treden over dit geweldige huis dat momenteel te koop staat op Funda in Vlissingen. Voor het ongelooflijk redelijke bedrag van slechts 119.500 euro kun je eigenaar worden van deze woning in de rustige Kasteelstraat. En eerlijk gezegd is dat een koopje, vooral gezien de huidige staat van de huizenmarkt, waarin het vinden van betaalbare woningen een behoorlijke uitdaging kan zijn.

Dit huis is eigenlijk een beneden appartement, wat betekent dat je gemakkelijk toegang hebt zonder je zorgen te hoeven maken over trappen. Maar dat is niet het enige voordeel. Je krijgt ook je eigen achtertuin en een schuur, wat betekent dat je een plek hebt om je spullen op te bergen en buiten te genieten van het mooie weer. De achtertuin is een geweldige plek om een barbecue te geven.

Funda kooopje in vlissingen

Met een totale oppervlakte van 56 vierkante meter is dit appartement verrassend ruim. Er zijn ook twee slaapkamers, wat perfect is als je ruimte nodig hebt voor een gezin of als je een extra kamer wilt voor een kantoor of andere dingen.

Funda koopje in vlissingen

De locatie van dit huis is echt fantastisch. Alles is super dicht bij, bijvoorbeeld dat je gemakkelijk toegang hebt tot het strand en de boulevards. Dat maakt het ideaal voor zomerse dagen en avondwandelingen langs de kust. Bovendien vind je alle winkels die je nodig hebt op loopafstand, waardoor boodschappen doen en winkelen een fluitje van een cent wordt.

Kortom, als je op zoek bent naar een betaalbaar huis in Vlissingen met voldoende ruimte, een eigen achtertuin en een toplocatie, dan is dit huis in de Kasteelstraat 119 misschien wel precies wat je zoekt. Wacht niet te lang, want met deze prijs en locatie zal het waarschijnlijk niet lang op de markt blijven!

Bekijk hieronder meer foto’s van de woning aan de Kasteelstraat 119 in Vlissingen (bron: Funda):

Funda koopje in vlissingen. kopie

Funda koopje in vlissingenn