Woning voor paardenliefhebbers te koop in Alpen

De woning is gelegen in het natuurgebied “Over de Maas” te Alphen, een dorp dat uitstekende verbindingen biedt met de steden Arnhem, Nijmegen, Utrecht en ‘s-Hertogenbosch. De gezelligheid van de stad is dus nooit ver weg! De dijkwoning geeft een vrij uitzicht over het land van Maas en Waal.

Gelegen op een perceel van 6.068 vierkante meter staat dit eigenzinnige stulpje met een totaal woonoppervlak van 320 vierkante meter. Op dat gigantische perceel is verder nog een kapschuur én meerdere stallen met een paardenbak en weidegrond te vinden. Een ideale plek dus voor jou en je vierbenige gezelschap(pen). Volgens de advertentie biedt de woning ook goede mogelijkheden voor bijvoorbeeld groepsevenementen, of theetuin.

Woning Alphen

Maar laten we even gaan naar waar het echt om draait: de woning. Nadat je de ontvangsthal doorkruist beland je in de woonkamer, die bijna 100 vierkante meter is! Deze heeft een betonnen vloer gecompleteerd met vloerverwarming. Vanuit de woonkamer kun je middels de openslaande deuren snel naar buiten, waar je uitzicht over een ooievaarsnest hebt. Op de begane grond is verder nog een gang met garderobe en geheel licht betegelde badkamer met extra bijkeuken met aansluitingen voor wassen en drogen, een toilet én toegang tot ruime ouderslaapkamer met openslaande tuindeuren te vinden. Binnen en buiten zijn in deze woning naadloos met elkaar verbonden.

Dijkwoning Alphen

De eerste verdieping wordt ingedeeld in twee compartimenten: boven de oorspronkelijke woning en boven de ‘grote’ woonkamer. Op de eerste verdieping zijn alle vijf de slaapvertrekken te vinden. Verder is daar ook nog een apart toilet en de CV-ketel.

Zoals gezegd draait het in deze woning eigenlijk om het buitenleven. Ruimte genoeg op dit immense perceel, ’s zomers is het op de verschillend terrasjes heerlijk vertoeven in de tuin op het zuidwesten. Verder is er een houten kapschuur met daarin paardenstallen (met paardenrijbak van ca. 20 x 50 meter), fietsenhok en een hooizolder te vinden. De perfecte spot voor de paardenliefhebber, maar deze kan natuurlijk snel worden omgeturnd in een vette hut. Ook parkeren is op het eigen terrein geen enkel probleem.

Kapschuur

Wat is de vraagprijs op Funda?

Voor dit alles dien je vanzelfsprekend wel diep in de buidel tasten, maar als jij echt alles voor je vierbenige vriend(in) hebt is dit eigenlijk geen twijfelgeval. Je kunt deze bijzondere woning, gelegen aan Moordhuizen 11 in Alphen, voor een goede € 895.000 toe-eigenen. Bekijk hieronder meer foto’s (bron: Funda):

Woning

woning met stal te koop voor paarden funda