Woning in Landgraaf staat te koop op Funda

Verborgen tussen de hoge bomen en de groene landschappen van Landgraaf ligt deze bijzondere villa. De woning wordt gekenmerkt door veel oog voor detail, comfort en privacy. Stijl en luxe vormen hier een perfecte balans. Het perceel heeft een totaaloppervlakte van 4000 vierkante meter en de woonoppervlakte is 404 vierkante meter. De woning staat te koop voor 2.450.000 euro en hiervoor krijg je maar liefst twaalf kamers. Tijd voor een rondleiding.

woning funda landgraaf te koop

De woning heeft een drie woonlagen. Zoals we al zeiden zijn er dus twaalf kamers, waarvan vijf slaapkamers en drie badkamers. Bij binnenkomst stap je in een ruime open hal met een grote trap naar de boven verdieping. Als je doorloopt dan bereik je een brede woonkamer. Hier merk je gelijk op dat de grote ramen de woning helemaal verlichten. Hier vind je naast het kantoor ook nog een grote open keuken met kookeiland. Deze is voorzien van een keramische kookplaat, een ingebouwde koffiemachine, een vrieskast, vaatwasser, koelkast, een combimagnetron, een stoomoven, twee warmhoudlades en een vacumeerlade. En vergeet de twee wijnklimaatkasten niet. Kortom, aan luxe geen gebrek.

bijzondere woning funda landgraag

Als je de trap naar boven volgt dan kom je uit op de overloop. Deze verbindt de vijf slaapkamers met de drie badkamers en twee inloopkasten. Twee van de slaapkamers hebben een vide. Het pièce de résistance van deze verdieping is de master bedroom. Deze is namelijk voorzien van een prachtige designhaard van Harrie Leenders. De master bedroom is aangesloten op twee ruime inloopkasten, waarvan er een is voorzien van een koffiecorner en een verborgen toiletruimte.

Het zwembad paradijs voor iedereen

De  tuin is geheel omsloten door een hekwerk. Genoeg plek voor een groot tuinfeest of om rustig een ontspannen duik in het zwembad te nemen. Er is bijvoorbeeld een groot buitenbad met fontein, een dompelbad en een kinderzwembad met waterglijbaan (allemaal verwarmd). Bent je een zonaanbidder of zoekt u juist de schaduw op? Dan heb je de keuze uit verschillende terrassen in deze tuin, allemaal voorzien van bedienbare zonweringen.

Hieronder vind je meer foto’s van de woning (Funda):

buitenzwembad woning huis te koop limburg herten in de ttuin

zwemparadijs landgraaf paradijs landgraaf bijzonder woning