Wat maakt deze woning in Boekel zo bijzonder?

Deze woning op Funda biedt een royale oppervlakte van 243 vierkante meter, waardoor er overvloedig ruimte is om al je ideeën voor een perfecte leefomgeving tot leven te brengen.Stap binnen en laat je betoveren door de weelde van dit huis. De woonkamer baadt in natuurlijk licht en nodigt uit tot ontspanning en entertainment. Met twee schuifpuien die leiden naar een overdekt terras, wordt binnen naadloos verbonden met buiten, waardoor een gevoel van ruimtelijkheid en vrijheid ontstaat.

funda

De open keuken van hoge kwaliteit is een waar genot voor kookliefhebbers, met een modern ontwerp, een kook-/spoeleiland en hoogwaardige inbouwapparatuur heeft menig chef-kok alles binnen handbereik om een heerlijk diner voor te bereiden.

Boven vind je een luxe badkamer en een apart toilet, waar je jezelf kunt trakteren op een ontspannende spa-ervaring met een ruime douche, ligbad en andere voorzieningen. Bovendien is de woning volledig geïsoleerd en uitgerust met een warmtepomp, boiler en 24 zonnepanelen, waardoor het niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook op lange termijn kostenbesparend. De kelder herbergt een multifunctionele ruimte die zich aanpast aan jouw levensstijl. Momenteel vind je er een mancave die je terug zou kunnen zien in iedere gangsterfilm. Deze beschikt over een bar – waarbij de flessen drank als pronkstuk geshowd worden – een dartbord én een aantal stoelen waarin je onderuitgezakt kan genieten van de thuisbioscoop-setting.

funda

Onder de zon van het pittoreske De Donk

Gelegen in de jonge woonwijk De Donk, biedt deze woning niet alleen extreem veel luxe en comfort, maar ook gemak. Op slechts vijf fietsminuten afstand van het centrum van Boekel, vind je alle benodigde voorzieningen, van winkels tot scholen en sportfaciliteiten, alles binnen handbereik. En voor de natuurliefhebbers onder ons is er genoeg groen in de omgeving om te verkennen.

Ben je klaar om jouw droom van luxe wonen waar te maken en heb je genoeg geld in je handen? Aarzel niet langer en maak een afspraak voor een bezichtiging. Dit is jouw kans om de ultieme levensstijl te omarmen. Wij selecteerden nog een aantal foto’s van de woning aan de Wijstgrond 17, te Boekel:

woning strak ingericht boekel

luxe woning te koop funda brabant

woning met kookeiland te koop funda

thuisbioscoop woning woning met mancave in kelder