Vrijstaand huis in Kesteren te koop op Funda

Deze unieke woning, gelegen in het pittoreske dorp Kesteren in de provincie Gelderland, biedt van alles en nog wat. Met een groot terrein van maar liefst 420 vierkante meter en een totaal woonoppervlakte van 142 vierkante meter, heb je genoeg ruimte om je dingen te doen. Dit vrijstaande huis is een goede combinatie van veel ruimte en gezelligheid. Kortom, voor veel mensen de ideale woning.

woning funda gelderland

Hoewel jullie natuurlijk zitten te wachten op beelden van de mancave in de achtertuin, geven we jullie eerst een kleine rondleiding in de vrijstaande woning. De keuken is voorzien van allerlei handige inbouwapparatuur en een grote eetkamer biedt genoeg ruimte om rustig te dineren. De woonkamer heeft openslaande deuren die je naar de achtertuin leiden, waar je de mancave vindt.

De woning is op iedere verdieping slim ingedeeld. Op de eerste verdieping heb je drie ruime slaapkamers en een badkamer met alles wat je maar nodig hebt. De tweede verdieping biedt flexibiliteit voor extra kamers, een werkruimte of zelfs een sportkamer. Fijn om te weten: de woning is ook goed onderhouden en helemaal geïsoleerd. De ligging is top: het centrum is op loopafstand en binnen no-time ben je bij de rivier de Rijn. Er zitten ook sportverenigingen in de buurt om in shape te blijven en treinen die naar Arnhem en Tiel gaan.

Het moment waar jullie allemaal op gewacht hebben: de mancave. In de tuin staat een apart huisje waar jij je met je maten heerlijk kan terugtrekken onder het genot van een potje darten en een pilsje. De mancave is voorzien van een hoge bar, inclusief tap, en een ruime zitplek.

De totale prijs op Funda bedraagt 715.000 euro. Je moet dus wel flink de portemonnee opentrekken, maar je krijgt er ook echt wat voor terug. Hieronder vind je nog wat foto’s van de woning, gelegen aan de Floris van Brakellstraat 3:

slaapkamer woning gelderland

funda

woning met mancave te koop