Het vakantiehuis bevindt zich in het Zeeuwse Vlissingen

Het vakantiehuis dat wordt aangeboden op Funda bevindt zich aan de Kasteelstraat 30 te Vlissingen. Het huis staat op een perceel van 100 vierkante meter, waarvan 85 vierkante meter overblijft als woonruimte. De woning behoeft wel enige vorm van renovatie, maar als je zelf een beetje handig bent is dat zo gepiept. Met een paar kleine aanpassingen kun je de woning van 85 vierkante meter ook veel beter benutten: momenteel bestaat deze uit één slaapkamer op de eerste verdieping, maar door de ruimte anders wordt ingedeeld kunnen dat er makkelijk twee worden.

De woning is gelegen in een overwegend rustige straat, zonder dat dit ten koste gaat van de centrale ligging. Het vakantiehuis ligt namelijk op steenworp afstand van bijvoorbeeld het strand en de boulevard van Vlissingen. Het centrum van Vlissingen en bijbehorende winkels en horecagelegenheden zijn eveneens op loopafstand bereikbaar.

Wat vertelt de Funda-advertentie over het vakantiehuis?

Het vakantiehuis aan de Kasteelstraat 30 wordt op Funda aangeboden voor slechts 139.500 euro k.k. en bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond vinden we een hal met meterkast, die toegang verschaft tot een ruime woonkamer. De kamer is zeker 10 meter diep en beschikt over een knusse zithoek aan de voorzijde van de woning, die voorzien is van een sfeervolle schouw. De achterzijde biedt ruimte voor de eethoek en de open keuken in hoekopstelling. Via de tuindeuren betreed je de tuin – die echter nog wel moet worden aangelegd – die een fijne buitenplek op het zuidoosten garandeert.

Een spiltrap in de woonkamer leid je naar de bovenverdieping, die momenteel uit één ruimte bestaat. Deze ruimte fungeert als slaapkamer en beschikt eveneens over een ruime badkamer. De ruimte biedt echter de mogelijkheid tot het uitbreiden van het aantal slaapkamers: middels de plaatsing van enkele wandjes kunnen minstens twee, maar misschien zelfs drie slaapkamers gecreëerd worden. Het huis beschikt bovendien over een charmante voorgevel én voldoende parkeervakken voor de deur. Hiervoor moet wel een vergunning worden afgesloten, die ongeveer 60 euro per jaar kost. Voor een sfeerimpressie van deze knusse vakantiewoning kan je de foto’s hieronder bekijken (bron: Funda):