Tiny House te koop op Funda in Roosendaal

Dit huis op Funda gelegen in Roosendaal, op Industriestraat 65, is een bijzonder exemplaar. Het is een Tiny House. Wat dat precies inhoudt? De naam zegt het natuurlijk al: het is een zeer klein huisje. Deze woning heeft een woonruimte van 51 vierkante meter (niet eens zo heel klein) en behoort tot de eigenzinnige en duurzame wijk ‘Tiny Oevers’. Eén ding is zeker: het is geen wijkje zoals het statige Amsterdam-Zuid.

Het huis staat nu te koop voor slechts €119.000. Hoewel het slechts één slaapkamer heeft, heb je alsnog genoeg ruimte door de praktische indeling van het huisje. Je hebt namelijk ‘gewoon’ een woonkamer met keuken en een badkamer uit deze tijd en zelfs een kantoor. Wat heb je nog meer nodig?

tiny oevers roosendaal te koop

De woonkamer en keuken samen zijn ongeveer 28 vierkante meter groot. Je hebt dus genoeg ruimte om te chillen of te kokkerellen. Het huisje kan in een handomdraai worden verwarmd met de kachel, dus no worries koukleumen. De slaapkamer is ongeveer 10 vierkante meter groot en heeft een klein kantoortje. Als je de foto’s bekijkt, dan is op te merken dat er twee bureaus staat in de woning. Hier kan je dus met gemak met zijn tweetjes wonen.

funda

De badkamer is ongeveer 7,8 vierkante meter groot en heeft een douche, wastafel en – geloof het of niet – zelfs een sauna. Er is ook een berging van 3,4 vierkante meter. Handig voor al jouw troep en overige huishoudelijke middelen. Verder heb je ook nog een tuintje tot je beschikking. En kijkend naar de foto’s, je kan het hier Brabants gezellig maken wanneer je leuke buren hebt of vrienden uitnodigt.

Ook is de ligging van dit huisje ideaal. Zo zijn er genoeg winkels, eettentjes en een station in de buurt. Parkeren met de auto is ook geen enkel probleem, daar is genoeg ruimte voor. Dus ben je (samen met je partner) aan het kijken naar een goedkope koopwoning? Dan is dit misschien wel een leuke eerste stap. Hieronder vind je nog wat foto’s van het huis (bron: Funda):

goedkoop huis kopen noord-brabant

funda

funda