Opknapper in Drenthe is een absolute droom voor de fervente klusser

Gelegen in Nieuw-Buinen, een dorp onder de rook van Stadskanaal, staat aan het Noorderdiep numero 540 een karakteristieke vrijstaande woning te koop. En hoewel er bijvoorbeeld al een vloer, keuken en badkamer aanwezig is, dienen deze wel vervangen of in ieder geval grondig gerenoveerd te worden. De vrijstaande woning ligt op een perceel van 175 vierkante meter en beschikt over een totaal woonoppervlak van 95 vierkante meter.

Funda Nieuw-Buinen

Zoals gezegd staat de woning aan het Noorderdiep te Nieuw-Buinen, één van de grotere straten in het dorp. De weg ligt praktisch aan de provinciale weg N379, welke naar de steden Stadskanaal en Emmen leidt. Uiteraard kun je bij betrekking van deze woning volop genieten van het prachtige en historische Drentse landschap.

De in de periode 1906-1930 gebouwde woning beschikt over vier kamers, waarvan twee slaapkamers, en een badkamer met apart toilet. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen. Je komt binnen via de hal/entree met doorgang naar de woonkamer en de woonkeuken. De woonkamer heeft een vrij uitzicht over de voorgelegen weg en het nabij gelegen kruispunt. De woonkeuken is voorzien van een eenvoudige inbouwkeuken én hier de trapopgang en een luik naar de kelder. Daarnaast is er een achterhal, toilet met fonteintje en de badkamer welke is voorzien van ligbad, douche en wastafel.

Woning Nieuw-Buinen

De lage vraagprijs op Funda maakt het een buitenkansje

Een vrijstaande woning van slechts € 149.500, dat is bijna te mooi om waar te zijn toch? In zekere zin is dat ook zo, want dit bedrag staat zeker niet in verhouding met hetgeen wat er nog aan de woning moet gebeuren. Reken zeker een tonnetje of twee extra. Zo moet de badkamer flink worden gerenoveerd, zo niet worden vervangen, wat overigens ook geldt voor de keuken. Enfin, een fervent klusser deinst voor een dergelijk project niet terug toch? Misschien dat deze woning daarna ook ineens veel in waarde stijgt. Bekijk meer foto’s hieronder (bron: Funda).

Woning Nieuw Buinen

Woning Funda