Prachtige woning in Herten stijgt in vraagprijs

Het Instagram-account Funda Makeovers laat jouw klussers hart waarschijnlijk steeds sneller kloppen, want ze delen beelden van opgekochte huizen die uiteindelijk flink worden verbouwd en met grote winst weer worden verkocht.  Zo ook deze prachtige droomwoning in Herten. De vraagprijs van de woning is namelijk van 340.000 euro naar een royale 585.000 euro gegaan dankzij de verbouwing. Hoogste tijd dus voor een rondleiding door het huis!

Wat vertelt de Funda-advertentie over het huis?

De prachtige droomwoning in Herten heeft het beste van twee werelden: aan de buitenkant een sfeervolle jaren 30 uitstraling en van binnen het gevoel van een nieuwbouwwoning. Het huis is vanaf het dak tot en met de begane grond helemaal gerenoveerd en vernieuwd, waardoor het er stijlvol uit ziet en het aan alle luxe voldoet. Zo heeft het huis vier slaapkamers, twee luxe badkamers, waarvan een met een vrijstaand ligbad.

Verder heeft het luxe keuken met onder andere een Quooker, Bora kookplaat met afzuiging en keramisch blad en een prachtige visgraat parketvloer in de woonkamer. Dit is te vinden op het woonoppervlakte van 150 m2 en perceel van 455 m2. Als klap op de vuurpijl is het huis ook nog eens ontzettend duurzaam. Zo heeft het energielabel A en maar liefst twaalf zonnepanelen. Dat is in deze tijd ook wel lekker voor je portemonnee.

Tot slot heeft de luxe twee onder een kap een grote tuin voor een jaren 30 woning. Zo heeft het veel fijne plekjes om bij te komen na een lange dag met een drankje in de hand. Achter de woning is een terras gebouwd en naast de woning is ook nog een ander terras te vinden, waardoor je dus altijd mee kan veranderen met de plek van de zon. De tuin heeft ook een vrijstaande garage, waardoor je jouw auto gewoon kan parkeren op het perceel. Loop het water jou ook al in de mond bij het zien van deze prachtige woning? Hieronder zie je before en after beelden:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Funda Makeovers (@fundamakeovers)