Even de handen uit de mouwen steken bij deze kluswoning

Voor deze kluswoning moet je zijn in het prachtige Borculo. Dit dorp met stadsrechten in de Achterhoek is authentiek van aard en heeft een historische uitstraling. Dit past mooi bij de woning die te koop staat. De woning is ook al wat jaartjes oud, en stamt maar liefst uit 1926. Het huis heeft een perceel van maar liefst 251 vierkante meter, en heeft 161 vierkante meter aan wooncomfort. Ruimte zat dus! En dat maar voor een luttele 219.000 euro. Op naar de achterhoek dus.

 

Het huis vanbinnen

Wanneer je door de kleine overkapping naar binnen wandelt, kom je in de hal terecht. Vanuit hier bevinden zich op deze verdieping een servieskamer, een gewone huiskamer en een keuken. Alle ruimte zat om je spullen in kwijt te kunnen, en om heerlijke loungeruimtes te creëren. De muren in deze ruimtes lijken enigszins aan vervanging toe, maar toch heeft het alle potentie om er een elitaire bedoeling van te maken.

huis gelderland

De keuken oogt relatief ruim, en is dan ook echt een aparte ruimte in het huis. De wat oubollige tegeltjes geven de keuken een ‘vintage’ uitstraling. Toch lijkt het er op dat er nog iets aan de muren moet gebeuren…

Keuken funda pareltje

Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst vier slaapkamers en een badkamer. Dit zijn ook zeker niet de kleinste slaapkamers. Ook hier kan naar onze opinie toch nog wel het een en ander aan gebeuren. Gaten in de muur en schimmel zijn namelijk niet bevorderlijk voor het wooncomfort.

Funda potentie

De zolder is ook nog een behoorlijke bak ruimte. Met klassieke houtelementen lijkt deze ook potentie te hebben. Toch lijkt het momenteel eerder op een zwervershol, waarbij er louter budget was voor een eeuwenoud Perzisch tapijt.

Huis op funda met potentie kluswoning

Aan ruimte in de tuin geen gebrek, en zeker niet aan opslagruimte. In de tuin is een gigantisch tuinhuis geplaatst met behoorlijke potentie. Je kan hem uitstekend gebruiken als opslagplek, maar met een beetje werk kan je hier wellicht ook nog een mancave van maken.

tuin kluswoning

Loop je al helemaal warm voor deze kluswoning op Funda? Het huis in Borculo staat te koop voor 219.000 euro. Check hieronder meer foto’s van de kluswoning:

klushuis

huis klussenhuis werkenauthentieke kluswoningwoning klussen