Authentieke woning in Dokkum te koop op Funda

Dit huis op Funda, gelegen aan een authentiek straatje in de oude dorpskern, ademt sfeer en gezelligheid. De woning biedt een besloten tuin met terras op het zuiden, waar je in alle privacy kunt genieten van de zon.

Op de begane grond bevindt zich een hal met een praktische provisiekelder. De woning beschikt over een ruime badkamer die extra luxe biedt met een whirlpool. De woonkamer heeft een warme, houten uitstraling dankzij het balkenplafond en de houten vloer.

funda huis

De woning is goed geïsoleerd met dak- en muurisolatie en deels isolerende beglazing. Verwarming gebeurt via een HR-combiketel, die wel aan vervanging toe is. De totale woonoppervlakte bedraagt 88 m², op een perceel van 94 m². Ondanks de compacte afmetingen voelt het huis ruim aan, dankzij de slimme indeling en de vele raampartijen die zorgen voor veel natuurlijk licht. Hierdoor ontstaat een aangename leefomgeving met een ruimtelijk gevoel.

funda huis

De isolatie zorgt voor een energiezuinig huis, wat bijdraagt aan lagere stookkosten en een comfortabel binnenklimaat. Deze woning biedt daarmee zowel efficiëntie als wooncomfort, ideaal voor wie op zoek is naar een praktische en lichte woonruimte.

Details van de woning

Deze vrijstaande woning uit 1880 is beschikbaar vanaf 5 augustus en wordt aangeboden voor € 159.000 kosten koper. Voor deze prijs krijg je een uniek stukje geschiedenis met modern wooncomfort op een toplocatie in Friesland.

Benieuwd naar je maandlasten of heb je behoefte aan hypotheekadvies? Neem snel een kijkje op de Funda-pagina van dit huis voor alle details en contactinformatie. Mis deze unieke kans niet en maak van Spoekestege 9 jouw nieuwe thuis! Bekijk hieronder meer foto’s:

funda huis

funda huis