Woning in Oss stond te koop

Deze eengezinswoning, gelegen aan Harnas 96, stond zoals gezegd onlangs op Funda te koop. Een ruime garage, een nieuwe keuken en badkamer, vijf slaapkamers en een heerlijke, vrij gelegen achtertuin; klinkt goed, toch?

De huidige bewoners prijzen vooral de tuin aan. “Het is heerlijk vertoeven in de tuin, vooral op de vlonder achterin. Af en toe zie en hoor je iemand over het voetpad achter de houtwal lopen, maar de natuur is volop aanwezig. Kikkers zingen in de sloot en af en toe zwemmen er eenden voorbij. In het riet spelen allerlei vogeltjes, waaronder de kleine karekiet en zelfs een ijsvogeltje.”

Een slaapkamer uit je stoutste dromen

Maar goed, we zijn natuurlijk niet bij deze woning gekomen om over koetjes en kalfjes te praten. Het gaat ons allemaal over de stoute slaapkamer, ook wel de master bedroom genoemd. Compleet uitgerust voor de avontuurlijkste nachten, is dit de plek waar je wildste fantasieën werkelijkheid kunnen worden. Het enige wat je eigenlijk nodig hebt, lijkt een paar handboeien te zijn.

Momenteel staat de advertentie niet meer op Funda. Zal de verkoper wellicht spijt hebben dat hij/zij niet even deze rekken heeft verwijderd voordat diegene het huis te koop zette? Bekijk de foto’s hieronder:

Slaapkamer woning Brabant Funda Gekste Funda woningen

Bron: VKMag