Een spotgoedkope woning in Farmsum staat te koop op Funda

Op Funda staat nu een ontzettend goedkope woning te koop in het Groningse Farmsum. Deze eengezinswoning is in 1920 gebouwd, heeft een woonoppervlakte van 82 vierkante meter en bevindt zich op een ruim perceel met een oppervlakte van 149 vierkante meter. Deze woning beschikt over drie kamers die zijn verdeeld over twee woonlagen. Het huis is voorzien van één slaapkamer, een apart toilet, een woonkamer, een keuken en een kelder. Verder is deze woning gesitueerd op loopafstand van het centrum van Farmsum waar je vele voorzieningen hebt.

Op de begane grond bevindt zich de hal met opgang naar de verdieping en toegang naar de kelder van circa 8 vierkante meter. De woonkamer heeft een oppervlakte van 16 m2, de keuken met een eenvoudige keukeninrichting en achterinrichting heeft een totale oppervlakte van 5 m2. Ook beschikt de woning over een toilet en achterkamer van 11 m2. Buiten vind je de vrijstaande houten garage van 3,90 x 5,11.

De verwarming in de woonkamer en achterkamer van de woning komt vanuit gaskachels en de watervoorziening middels de geiser. Deze woning is voorzien van houten kozijnen met deels isolerende en deels enkele beglazing. De woning is nog wel toe aan een opknapbeurt. Deze woning heeft een prettige woonoppervlakte waardoor een renovatie zeker loont. De keuken in deze woning is net als andere kamers gedateerd. Maar na een renovatie kan deze woning er weer prachtig uit zien.

De lage vraagprijs van de woning

De vraagprijs van deze woning bedraagt slechts 95.000 euro! Dat is ontzettend laag, want deze woning heeft namelijk een realistische woningwaarde tussen de 159.000 euro en 172.000 euro. Voor een handige Harrie die nog opzoek is naar een goedkope woning is dit dus een echte buitenkans.

Zie hieronder een paar foto’s van de resultaten na een potentiële renovatie (Bron: Funda):

Woning Funda Farmsum
Momenteel
Woning Funda Farmsum renovatie
Mogelijk resultaat na renovatie
Woning Funda keuken Farmsum
Momenteel
Woning Funda Farmsum keuken renovatie
Mogelijk resultaat na renovatie