Een goedkope vrijstaande villa in Bad Nieuweschans staat te koop op Funda

Een vrijstaande villa met 7 kamers voor een spotprijsje, wie wil dat nou niet? Toch moet je er nog wel iets extra’s voor uittrekken om deze villa volledig naar eigen smaak te verbouwen. Want er moet nog wel veel aan gebeuren. Maar er zit in ieder geval potentie in, dat is één ding dat zeker is.

De woning ligt in een rustige woonomgeving in Bad Nieuweschans met in de buurt een dorpscentrum. Ook is er nabij vis- en vaarwater gelegen. De villa bevat een stenen aanbouw en een vrijstaande houten garage van ongeveer 35 vierkante meter. Ook beschik je na de koop over 786 vierkante meter eigen grond.

Op de begane grond van de woning bevindt zich een hal/entree en een ruime woonkamer van 32 vierkante meter. Natuurlijk is er een meterkast/bergkast te vinden en beschikt de ruimte over een laminaatvloer. Ook is de keuken erg royaal, maar liefst 38 vierkante meter. Met wat handige handjes valt daar iets heel moois van te maken.

funda-koopje-vrijstaande-villa-125000

Verder bevindt zich op de begane grond ook een simpele badkamer met een inloopdouche en een vaste wastafel. Ook is er op de onderste verdieping een toilet en een bijkeuken met een wastafel en trapkast te vinden. Deze trapkast beschikt over een bergruimte van ongeveer 20 vierkante meter.

Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop met 3 kamers. Deze kunnen dienen als zowel slaap- als werkkamers. De drie kamers beschikken over een oppervlakte van 18, 8 en 8 vierkante meter. Een van de kamers heeft beschikking tot een inbouwkast. De tweede verdieping is bereikbaar door middel van een vaste trap. Dan kom je uit op een overloop van ongeveer 16,5 vierkante meter. Ook deze verdieping heeft twee kamers. Deze zijn redelijk ruim en kunnen dus goed dienen als slaapkamers. De ene kamer heeft een oppervlakte van 13,5 vierkante meter en de ander een oppervlakte van 22,5 vierkante meter. De kamers zijn voorzien van een dakkapel, bergruimtes en een zolderruimte.

slaapkamer funda verbouwing Bad Nieuweschans

Aan de vrijstaande villa moet veel gebeuren, door achterstallig onderhoud zal de woning ook geheel aan de huidige eisen aangepast moeten worden. Verder is de woning voor vele doeleinden geschikt en beschikt het huis gedeeltelijk over kunststofkozijnen met dubbele beglazing.

Maar wat kost zo’n woning dan? Op Funda staat deze vrijstaande villa voor slechts 125 duizend euro te koop! Helaas is de status onlangs op ‘verkocht onder voorbehoud’ gezet. Dus mocht je echt interesse hebben, dan moet je geluk en geduld hebben.

Hieronder een aantal foto’s van de vrijstaande villa (Funda):

Funda goedkoop huis bad nieuweschans goedkope losstaande villa te koop