Woning in Oss krijgt een prachtige renovatie

De woning is gebouwd in 1955. Daardoor heeft het een fraaie en karakteristieke uitstraling. De Floriastraat, de straat waar het huis zich bevindt, wordt regelmatig bestempeld als een van de mooiste straten van Oss. Dat komt onder andere dankzij de grote groene bomen langs de weg.

Wanneer je naar de foto’s van voor en na de verbouwing kijkt, dan is het een knap staaltje vakmanschap van de mensen die hier hun steentje aan hebben bijgedragen. Zie hieronder een Instagram-bericht met verschillende foto’s:

De net gerenoveerde woning heeft een sfeervolle woonkamer. Het is dit jaar gestript en van top tot teen gemoderniseerd. Denk aan geïsoleerde vloeren, gevels en het dak. Op de begane grond, waar de gehele vloer beschikt over vloerverwarming, is er een zeer sfeervolle woonkamer met veel lichtinval te vinden. Ook ligt er voor een deel in de woonkamer een prachtige eikenhoutenvloer. Er is een mooie woonkeuken met praktische bijkeuken, een aparte werkkamer én een speelkamer voor de kinderen.

Woning in Brabant krijgt prachtige make-over en wordt dubbel zoveel waard

Op de begane grond is ook de eerste slaapkamer. Dat is de masterbedroom. Daarbij zit ook een luxe badkamer en een inloopkast. Via de woonkamer, slaapkamer en bijkeuken kun je ook naar de riante tuin toe, waar je heerlijk onder een overkapping kan zitten. Op de eerste verdieping vind je drie ruime slaapkamers en ook een tweede luxe badkamer. Kortom: genoeg ruimte voor de hele familie.

Wat is de vraagprijs op Funda?

Er is een extra verrassing bij de aankoop van het huis, namelijk dat het huis al helemaal gemeubileerd is. Dus alle meubels en accessoires zijn bij de koopsom inbegrepen. Sjouwen met jouw zware bank of grote tafel hoeft dus niet. Het staat allemaal al in het huis. Verder is het fijn dat je voor de deur kunt parkeren en dat je in een korte van tijd naar de binnenstad fietst. De woning is 163 vierkante meter groot en heeft een perceel van 322 vierkante meter. De vraagprijs voor de verbouwing was 374.500 euro voor 163 vierkante meter. De nieuwe vraagprijs is 685.000 euro.

Zie hieronder meer foto’s van de woning in het Brabantse Oss:

Woning in Brabant krijgt prachtige make-over en wordt dubbel zoveel waard

Woning in Brabant krijgt prachtige make-over en wordt dubbel zoveel waard