Een prachtige designwoning in Appeltern

Hoewel de woning in 2001 al werd gebouwd kan het vandaag de dag nog prima mee. Naast het bijzondere uiterlijk van de woning is ook de locatie ervan erg mooi. Aan groenvoorziening is namelijk geen gebrek. Het gigantische perceel van bijna 34.500 vierkante meter biedt genoeg ruimte voor een enorm grasveld, een vijver en een compleet privébos. Omdat het enorme perceel bij de vraagprijs zit inbegrepen krijgt de toekomstige eigenaar dus wel waar voor z’n geld. Aan ruimte en privacy dus geen gebrek! Van een buitenzwembad is geen sprake, maar een duik nemen in je eigen vijver is dus wel mogelijk. Toch lekker tijdens de zomerdagen.

Bijzondere indeling van de villa

Door de bosrijke omgeving springt de designvilla dus goed in het oog. De aparte constructie zorgt ervoor dat je niet zomaar voorbij rijdt, maar ongetwijfeld even de tijd neemt om de bijzondere villa te aanschouwen. De woning is in drie verschillende lagen opgebouwd. De voorzijde bevindt zich aan het einde van de meterslange oprijlaan. Hier is de garage geplaatst zodat je je blitse bolide zo naar binnen kan rijden. Opmerkelijk is dat de voordeur zich niet op de begane grond bevindt. Om de villa te betreden moet je dus de trap nemen aan de rechterzijde van de garage. Het woongedeelte begint dus in het tweede blok van het huis.

Aan luxe geen gebrek

De binnenkant is minstens net zo futuristisch als de buitenzijde. De vertrekken zijn zeer ruim en aan luxe is geen gebrek. Vooral de badkamer is een pareltje. Vanuit het bad kijk je uit over de enorme tuin door middel van een grote glazen schuifdeur. In de zomer kan deze deur dus open en kan je vanuit het bad van de hete zon genieten. Als we een verdieping omhoog gaan vinden we nog een hoogstandje dat dit huis kan bieden. Hier is namelijk gedacht aan een zeer ruim dakterras. Hier staan de zonnebedden al klaar om vanuit huis lekker bruin te bakken! Op vakantie gaan is dus niet meer nodig!

Al deze luxe en privacy kost uiteraard wel een flinke zak met duiten. Zoals gezegd is de vraagprijs bijna 1,7 miljoen euro. Voor een designvilla op een perceel van ruim 34.000 vierkante meter is dat op zich nog te overzien. Voor wie het geld bezit en het ervoor overheeft, is een rondleiding in de villa dus geen slecht idee. Bekijk hieronder nog een aantal foto’s:

designvilla natuur nederland

villa in appelternslaapkamer met bad fundawoning appeltern te koop funda