Bungalow in het Limburgse Haelen is een koopje

Aan de Van Den Boetzelaarstraat 67 staat een woning te koop die direct onze aandacht trok.  In totaal biedt de bungalow een woonoppervlakte van 108 vierkante meter en een ruim perceel van 592 vierkante meter. Zo heb je, ondanks het feit dat het een woning van één niveau is, meer dan genoeg ruimte.

In totaal beschikt de bungalow over drie slaapkamers. Dit maakt de bungalow ook zeker geschikt voor gezinnen. Via de hal heb je toegang tot de toiletruimte, slaapkamers, keuken, badkamer, woonkamer en de garage. De gehele woning is afgewerkt met vloerbedekking. Hoewel dit zeker bewoonbaar is en veel mensen hier gek op zijn, heeft het niet direct onze voorkeur. Wij zouden dus wel het een en het ander veranderen aan deze woning, maar het is niet per se nodig.

bungalow haelen te koop brabant

Ben je liefhebber van de zon? Dan zal deze tuin je ongetwijfeld blij maken. De achtertuin ligt volledig op het zuiden – waardoor jij heel de dag zon hebt – en beschikt over een eigen achterom. Toe aan wat privacy? Don’t worry. De gehele tuin is omheid, ingericht met een terras, enkele borders en gazon. Als kers op de taart is de tuin ook nog eens voorzien van een tuinhuis met overkapping. Het is ook mogelijk om in de voortuin te chillen op één van de twee terrassen met veel groen.

Wil je toch even de rust ontsnappen en de drukte opzoeken? Dan ben je op slechts 45 kilometer van het gezellige Eindhoven, wat goed bereikbaar is via de A2 en A73. Kortom, deze woning lijkt echt een verborgen parel te zijn. Bekijk de Funda-advertentie van de Van Den Boetzelaarstraat 67 of kijk hieronder voor meer foto’s van deze bungalow in Haelen:

tuin van bungalow fundafunda woning haelen keuken

slaapkamer met vloerbedekking funda