Avondkapsalon in Arnhem staat te koop

De woning met avondkapsalon is te vinden aan de Amsterdamseweg in Arnhem – een van de drukste wegen die naar het centrum leidt – en heeft een bijzondere roze voorgevel. Daardoor valt het op tussen de andere gebouwen, die er een stuk saaier uitzien. Avondkapper Freddy is gestopt met werken en nu staat zijn kapperszaak te koop of Funda.

 

Het appartement is al redelijk oud met 1911 als bouwjaar. In totaal heeft het huis een woonoppervlak van 226 vierkante meter, plus nog 31 vierkante meter voor de kapsalon. De afmetingen van de woning zijn ook bijzonder: het is namelijk langwerpig en daardoor maar liefst 37 meter lang en slechts 6,2 meter breed.

kapsalon avondkappers arnhemseweg

De ingang zit aan de voorkant bij de kapsalon. De kapsalon zelf is vooral in het rood en zwart ingericht, een strakke en redelijk moderne uitstraling. Vanuit de kapsalon kom je in een klein gangetje. Vaak zou je dan eerst de keuken of woonkamer verwachten, maar in dit geval is het de slaapkamer. Die heeft al een bijzonder iets: naast een groot bed vind je ook nog een hele ruime losstaande douchecabine die op dit moment het thuis is van een paspop. Wat ook zeer opmerkelijk is, is dat er een fles drank langs het bed staat. Waarom? Dat mag je zelf invullen. Hoewel het natuurlijk ook gewoon de slaapkamer kan zijn van de huidige eigenaar, vinden we het in ieder geval apart.

slaapkamer funda te koop paspop in douchecabine

Aan het einde van het halletje vind je een lounge met een barretje en meerdere zitgelegenheden. Ideaal voor een feestje, natuurlijk, maar wel bijzonder precies achter een kapsalon. De ruimte is ingericht in tropische stijlen. Achter de lounge is nog een halletje te vinden, met onder andere een badkamer en toilet. Ook de badkamer heeft een ruime douchecabine.

Daarachter volgt de keuken en bijkeuken, vervolgens de woonkamer en als laatste de zitkuil. De woonkamer en de zitkuil zijn beide modern ingericht, terwijl de keuken vrij kaal en een eentonig oranje is. De achtertuin kan wel een opknapbeurt gebruiken, maar je krijgt er in ieder geval wel een zwembad bij. Achterin de tuin bevindt zich nog een overkapping.

achtertuin zwembad vreemde funda vondst

Wat kost de woning op Funda?

De avondkapsalon in Arnhem staat momenteel voor maar liefst €590.000 op Funda te koop. De woning aan de Amsterdamseweg zal vast niet alleen een optie zijn voor aspirant-kappers, maar voor wie graag een winkel bij zijn huis wil op zich best een goede optie.

Bekijk hieronder meer foto’s van de woning (Funda):

lounge bij kapsalon arnhem fundabadkamer luxe douchecabine arnhemwoonkamer zitkuil kapper arnhem te kop