Funda appartement om helemaal naar eigen wens op te knappen

Wie een blik op de foto’s werpt, ziet direct genoeg. Er moet inderdaad nog genoeg gebeuren aan dit Funda appartement. Bovendien is de ‘As is, where is’-clausule van toepassing: het appartement wordt verkocht zoals het erbij staat. Je weet dus in ieder geval wel waar je aan toe bent.

Wat heeft het appartement allemaal te bieden?

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met open keuken, heeft drie slaapkamers en een balkon. Naast alle ruimtes in het appartement, is er natuurlijk ook nog een wereld daarbuiten. Zo bevindt het zich op loopafstand van supermarkten, sportvoorzieningen en is op vijf minuten fietsen van het bruisende stadscentrum en het Noorderplantsoen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en uitvalswegen zijn nabij, de noordelijke ringweg is binnen enkele minuten te bereiken. Geen probleem om dus makkelijk even te ‘ontsnappen aan de dagelijkse sleur’ en ergens anders in ons prachtige landje te vertoeven.

Indeling van dit ‘klus appartement’

Op de begane grond, is er sprake van een open portiek met trap naar de verdieping van het appartement. Er is ook een houten berging gelegen achter de woning, deze is bereikbaar via een mandelige gang. Een mandeligheid is een bijzondere vorm van mede-eigendom. Het bijzondere is dat het terrein is bestemd tot gemeenschappelijk nut. Mede- eigendom betekent dat je, samen met anderen, eigenaar bent van een aandeel in een terrein. En in dit geval is er dus sprake van een gang. Op de eerste verdieping beschikt het appartement over een toiletruimte, de slaapkamers, de woonkamer en nog een aantal andere benodigdheden die je in een woonruimte mag verwachten, zoals de badkamer en keuken.

Dit Funda appartement aan de Korreweg 165 a in Groningen is voor slechts € 135.000 voor jou. Bekijk hieronder alvast wat foto’s, zodat je jouw fantasie alvast de vrije loop kan laten:

Funda

Funda douche Funda klus appartement