Zoals de titel van het boek al doet vermoeden gaat Henk Schiffmacher – Photographer over fotografie en niet over tatoeages.

Henk Schiffmacher – Photographer

Het boek is het eerste uitgebreide overzicht van Schiffmacher als fotograaf en niet als tatoeëerder wat men wellicht in eerste instantie niet hadden voorzien. En het boek is waarlijk genieten en neemt je mee terug in de tijd. Met een breed scala aan foto’s genomen tussen de jaren ’70 en ’80 van de vorige eeuw in onder andere in Las Vegas, Amsterdam, Los Angeles, Mumbai, Tokyo, San Francisco en Kuala Lumpur, brengt het boek een rauwe mix van analoog geschoten fotografie over de samenleving in die periode.

Henk Schiffmacher-fotografie-boek-politie-MAN MAN

Wanneer je het boek openslaat zie je een rijk kleurenpallet van figuren die zich van hun beste en minder goede kanten laten zien voor Schiffmacher’s camera. Met een verscheidenheid aan verhalen en mensen heeft Henk, dankzij zijn nieuwsgierige gevoel voor fotografie, de tofste beelden vast weten te leggen.

Het neemt je mee in de magische wereld van jongeren, bikers, tattoo fetisjisten, skinheads, Yakuza en nog veel meer. Henk Schiffmacher – Photographer is een briljante weergave van Schiffmacher’s unieke kijk op de wereld: rauw, puur, direct en ongekend.

Check hieronder de toffe selectie beelden uit het boek van Henk Schiffmacher

henk Schiffmacher-fotografie-boek-MAN MA henk Schiffmacher-fotografie-boek-MAN MA henk Schiffmacher-fotografie-boek-MAN MA henk Schiffmacher-fotografie-boek-MAN MA henk Schiffmacher-fotografie-boek-MAN MA henk Schiffmacher-fotografie-boek-MAN MA henk Schiffmacher-fotografie-boek-MAN MA henk Schiffmacher-fotografie-boek-MAN MA henk Schiffmacher-fotografie-boek-MAN MA henk Schiffmacher-fotografie-boek-MAN MA henk Schiffmacher-fotografie-boek-MAN MA henk Schiffmacher-fotografie-boek-MAN MA

Met dank aan Schiffmacher’s dochter Texas mogen jij en ik genieten van de tofste analoog geschoten beelden. Het boek Henk Schiffmacher – Photographer is vanaf nu verkrijgbaar in geselecteerde winkels en via schiffmachershoots.com.