Trends komen en gaan. Dat is een feit. Echter zijn er een aantal trends die voor ons altijd mogen blijven. Eentje daarvan is de welbekende underboob bij al het vrouwelijk schoon.

Al eerder lieten wij jullie kennis maken met een ander aangenaam fenomeen, genaamd de sideboob. Het nét niet onthullende aanzicht van de zijkant van de borst van een vrouw. We krijgen er maar geen genoeg van. Dit komt vooral voor als een vrouw een hempje of een badpak draagt met een ietwat uitdagende pasvorm. Een heerlijke trend, als je het aan ons vraagt. Hoewel deze trend lange tijd op onze #1 stond, krijgt ie wel degelijk concurrentie van de underboob, waarbij juist het onderste gedeelte van de borst onder een shirtje of topje uitkomt.

Vrouwen met underboob

Enerzijds heeft het iets zeer spannends. Het nét niet onthullende gedeelte van de borst. Fantaserend over wat er nou echt onder het shirt zit, laat dit uitdagende beeld ons vaak aan de verbeelding over. Anderzijds heeft het ook iets zeer comfortabels en verfijnds. De vrouw heeft haar bh lekker in de kast laten liggen en gaat voor een wijder shirtje, helemaal op haar gemak.

Natuurlijk kunnen we het in dit geval niet bij woorden laten. De underboob is iets waar men van moet genieten. Dus speciaal voor jullie mannen hebben wij een selectie gemaakt van de fijnste plaatjes. Een echte ode aan de underboob, zoals het hoort. Sit back, relax and enjoy.

View this post on Instagram

👾👾👾

A post shared by Julia Rose (@its_juliarose) on

View this post on Instagram

american honey

A post shared by Hannah Palmer (@hannah_cpalmer) on

View this post on Instagram

Every day is a fresh start ✨

A post shared by Anna Louise (@officialannalouise) on

View this post on Instagram

Fav

A post shared by I am Isa (@isalangnes) on

View this post on Instagram

Good morning @boohoomanofficial

A post shared by sof (@sofiajamora) on