Foldimate Robot

De Foldimate is een robot die de was voor je kan vouwen. De robot ter grootte van een wasmachine vouwt elk kledingstuk perfect op, ontkreukelt het item en parfumeert het ook nog eens even. Hoe handig is dat? Als je het ons vraagt is dit ideaal.

Het zelf opvouwen en kreukvrij maken van je kleding is met dit handige huisapparaat passé. Het enige wat jij moet doen is enkel het wasgoed aan de voorkant van de Foldimate ophangen. Meer niet. Het apparaat moet een kleine $900 Amerikaanse Dollars kosten. Dit lijkt een enorme uitgave, maar dan heb je ook wat.

Eenvoudig, snel en gemakkelijk

Aan de voorkant van dit huisapparaat kun je ongeveer 15 kledingstukken ophangen, afhankelijk van de grote van het item. Vanaf het moment dat je het wasgoed hebt opgehangen, is het in minder dan een minuut met extreme precisie opgevouwen. Een kind kan de was doen en dit kun je zowel figuurlijk als letterlijk zien.

Het team achter dat achter deze geniale uitvinding zit heeft alles goed uitgedacht. Binnenkort wordt de Foldimate Robot tentoongesteld tijdens het CES 2017 en we hopen dat de Foldimate ook in Europa verkrijgbaar zal zijn.