Floyd Mayweather versus Tenshin Nasukawa

Na zijn gevecht met Conor McGregor gaf de Amerikaan aan nu écht met pensioen te gaan. Echter werden de twee alweer snel gelinkt aan een rematch, “The Money Fight part II”. Deze naam heeft het gevecht te danken aan de 240 miljoen euro die Mayweather over heeft gehouden aan het gevecht. Ook Khabib Nurmagomedov en Manny Pacquiao werden in verband gebracht met een gevecht tegen de ongeslagen Mayweather.

Floyd Mayweather MAN MAN

Echter heeft Mayweather nu aangegeven een contract te hebben getekend met MMA organisatie RIZIN Fighting Federation, uit Japan. Mayweather zal op 31 december in Japan gaan vechten tegen de nog ongeslagen Japanner, Tenshin Nasukawa. De regels moeten nog bepaald worden, maar daar komen ze volgens Floyd Mayweather samen wel uit. Ondanks zijn gebrek aan ervaring in de MMA heeft Mayweather er alle vertrouwen in.

“Ik kan eigenlijk alles als ik me er mentaal op instel. Ik kan een beetje worstelen en nog steeds aardig boksen.”

Het zal de eerste keer zijn dat Mayweather niet op eigen bodem zal vechten. Volgens hem is dit een mooie manier om de mensen daar te entertainen en om zijn kwaliteiten in andere delen van de wereld te laten zien.

Naast de vechtsporten wordt ook de racesport alsmaar populairder in ons land. Het zit er zelfs dik in dat de Formule 1 naar Zandvoort terugkeert.