Hospitality-bedrijven die naast vergaderfaciliteiten voor hun gasten ook flexplekken en kantoorruimtes aanbieden; het is een trend die steeds meer voorkomt. Via/Work heeft een primeur in Diemen-Zuid. Met deze werkplek kan jij zelf bepalen hoe jouw werkplek eruit ziet. Alles wat je nodig hebt voor jouw perfecte werkweek is hier te vinden.

flexplekken huren zelfstandigen

De flexplekken van Via/Work

Via/Work is een flexibele kantoorruimte van maar liefst 2.800m2, gevestigd in hetzelfde gebouw als hotel Via Suites. Het is onderdeel van hospitality management Via Village, een campus vol inspiratie waar ook Via Hotel en Via 42 (een tweede kantoorgebouw dat in 2020 opent) onderdeel van uitmaken.

werkplekken zelfstandigen huren

Via/Work heeft 126 werkplekken verdeeld over 35 afsluitbare full-serviced kantoren met twee, vier of zes bureaus. Daarnaast zijn er 42 vaste werkplekken en 20 flexplekken. Meubels, services, schoonmaak, supersnel glasvezelinternet, gebruik van de pantry en lounge zijn inbegrepen. Weg met al die zorgen die jou van je werk afhouden. Ook zijn er vijf vergaderzalen en een theater te huur. Via/Work is gemakkelijk bereikbaar met de metro en met tien minuten sta je in het centrrum van Amsterdam. Je auto parkeren kan op een van de 170 parkeerplekken. En je hoeft je geen zorgen te maken als je overuren draait, want Via/Work is 24/7 open.

flexplekken

Via/Work is meer dan een kantoor, het is een community. Ambitie is aanstekelijk en met veel inspiratie om je heen werkt alles en idereen nog beter. Het gebouw werd ontworpen door APTO Architects, en het laatste likje verf is gerealiseerd door Qi FRAME. In een stil hoekje aan de slag of juist met flink wat geruis om je heen je plannen uitwerken? Kies maar een spot! Brainstormen met andere freelancers? Dat kan in de lounge of wanneer je een vergaderzaal boekt. Restaurant The Dude, geïnspireerd op de held uit de iconische film The Big Lebowski, serveert burgers, salades en bowls voor wie brain food nodig heeft.

flexwerken plekken kantoor

Al met al is dit een ideale plek om je werkzaamheden te verrichten. Dus als jij in de omgeving Diemen-Zuid op zoek bent naar een inspirerende plek om te werken, dan is dit the place to be.