Wie is Fleur Hermkens?

Brabant is niet alleen de provincie van worstenbroodjes en Bossche bollen, maar ook van hele leuke en mooie vrouwen. Een goed voorbeeld hiervan is De Brabantse Fleur Hermkens. Zij is in het dagelijks werkzaam als model. Zo heeft zij onder andere al voor de camera gestaan voor Hunkemöller en is zij afgelopen jaar eerste geworden bij de verkiezing Miss beauty of Noord-Brabant. Hierover schreef zij dan ook: “Een avond om nooit te vergeten. Ik heb hier nooit van durven dromen. Een meisje wat erg onzeker was, naar een meid die nu 1 RU is van Miss beauty of Noord-Brabant is.” Een prachtige prestatie van de blondine en het is haar dan ook meer dan gegund.

Naast haar modellencarrière studeert Fleur ook een Associate’s degree Communicatie. We kunnen dus wel stellen dat deze hardwerkende dame een prachtige mix is van beauty & the brains.

De fantastische Instagram-foto’s van de Brabantse

Daarnaast is de blondine ook populair op Instagram. Zo heeft zij inmiddels meer dan 14 duizend volgers die zij regelmatig verblijdt met prachtige foto’s van verschillende fotoshoots. Maar ook zien we dat Fleur Hermkens gek is op reizen. Zo is zij onder andere al naar Dubai, Bali en Mallorca geweest; en door al die mooie reizen zien we dan ook regelmatig foto’s voorbijkomen waar Fleur geniet van parelwitte stranden en mooie straatjes.

Wij snappen wel waarom mensen ervoor kiezen om haar te volgen op Instagram. Met haar blonde lokken, lichte ogen en haar afgetrainde figuur is ze een bloedmooie verschijning. Verder zien we dat Fleur in haar vrije tijd geniet van tijd met haar familie en vrienden en dat is iets wat wij mannen alleen maar kunnen waarderen in een vrouw. Zie hieronder Fleur haar mooiste Instagram-foto’s:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fleur Hermkens (@fleur.hermkens)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Fleur Hermkens (@fleur.hermkens)